in

Vader bindt 6-jarige zoon met astma aan garagedeur, slaat hem met hamer omdat hij ‘te veel bewoog’

Een 6-jarige jongen in Texas was als een hond met een riem aan zijn garagedeur vastgebonden. Hij werd daarnaast ook geslagen met het handvat van een hamer en er werden hangers en flessen naar hem gegooid door zijn eigen vader.

Het geval van afschuwelijk m*sbruik werd ontdekt toen een klacht over kinderm*shandeling werd ingediend door de moeder van de jongen.

Ze zei dat haar 6-jarige zoon kneuzingen op beide benen had, maar hij zou er niet met haar over praten hoe hij ze kreeg.

De zaak werd onderzocht door agenten van het kantoor van de Tom Green County Sheriff in San Angelo en zij arresteerden de vader van het kind, Ronnie Winans, op donderdag. Het kind vertelde agenten over het misbruik dat hij had geleden.

De verwondingen waren in ieder geval zichtbaar voor de agenten die het in hun rapport beschreven.

Terwijl ze de aard van het misbruik beschreven, merkten ze op dat één van de kneuzingen rood en geel was van kleur die liep van de heup van het kind naar zijn binnenste dijbeen.

Een andere blauwe plek was donkerrood en geel en bevond zich op de rechteronderbeen van de 6-jarige, net boven de knieschijf van de jongen. Het kind zei dat hij was vastgebonden met een hondenriem.

Bejaarde vrouw overleden na aanrijding met tram

Het kind en een andere getuige werden geïnterviewd in het Children’s Advocacy Center. De getuige bevestigde ook het m*sbruik en zei dat de riem rond de taille van het kind was vastgebonden voordat de vader wegliep om naar een winkel te gaan.

De riem was zo strak vastgebonden dat hij “niet kon ademen”, vertelde het kind aan de onderzoekers.

Hij zei ook dat “het pijnlijk was en een tijdelijke afdruk achterliet op de romp van de jeugd” volgens een verklaring.

De toestand van het kind werd verder verergerd vanwege het feit dat hij astma had. Een ander vrouwelijk familielid dat werd geïnterviewd, zei dat hij zo was vastgebonden dat het strakker zou zitten als hij aan de riem trok.

Ze benadrukte ook dat hij “misschien 15 minuten aan de (garage) deur vastgebonden was”. Zij was degene die de riem van de jongen verwijderde, volgens een verklaring.

Ze vertelde de afgevaardigden ook dat ze niet op de hoogte was van de kneuzingen van het kind op zijn benen wanneer ze werd ondervraagd.

Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

Ze benadrukte echter wel dat de vader van het kind ‘willekeurig (tegen de jongen) zou schreeuwen omdat hij zich had verplaatst’, aldus een verklaring.

Naast vastgebonden te worden, gooide de vader kleerhangers en flessen thee naar het kind dat vlekken achterliet en hem aan het huilen maakte. Hij deed dit omdat hij “het niet leuk vond als hij veel bewoog”, aldus een verklaring.

Een andere getuige beschreef hoe het kind werd geraakt met het handvat van een hamer die “zwart van kleur was.

Onderzoeken in het huis zorgde voor de vondst van een groene hondenriem en een hamer die past bij de beschrijving van de getuige en de jongen.

Winans werd gearresteerd op verdenking van het verwonden van een kind met de bedoeling lichamelijk letsel te plegen, een derdegraads misdrijf.

Als hij wordt aangeklaagd, zou hij tien jaar gevangenisstraf kunnen krijgen. Tijdens het interview aarzelde het kind aanvankelijk om te bespreken hoe hij gewond was geraakt. Hij vertelde de onderzoekers dat hij niet wist hoe zijn benen gekneusd waren.

Neefje André Hazes ‘reageert’ op vermeende ruzie met Monique

Sylvie Meis reageert op ontslag door te blote kleding