in

Vader bezocht dertien jaar lang stiekem de herdenkingsplaats van zijn zoon – totdat hij een briefje kreeg

Wanneer iemand in het verkeer omkomt, is het gebruikelijk dat familieleden op die plek een herinnering plaatsen. Sommige zijn eenvoudig en hebben alleen een wit kruis, terwijl andere gevuld zijn met foto’s, bloemen en andere herinneringen.

Een dergelijke locatie is ook terug te vinden op een weg in Richmond, Californië. Het land waarop de herinnering werd geplaatst was echter eigendom van het bedrijf genaamd Chevron, een energiebedrijf met een waarde van verschillende miljarden.

De herdenkingsplaats bestond al tien jaar en was altijd goed onderhouden. Iedereen wist dat de plaats een herinnering was, maar niemand wist wie ervoor zorgde of waarom deze gebouwd werd. De stille overeenkomst leek voor alle partijen te werken, tot in 2016, toen het gebied opnieuw zou worden opgebouwd.

Lees ook  Zo ziet de knappe moeder van Nicolette van Dam er uit!

Het bedrijf wilde echter niet dat de herdenkingsplaats zou worden verwijderd, omdat ze begrepen dat iemand een sterke emotionele band had met de site. Het is daarom dat ze een notitie hadden achtergelaten en vroegen de persoon die verantwoordelijk was voor de site om zich bekend te maken.

En de persoon achter deze herdenkingsplaats was Ray Olsen. Ray had deze plaats gecreëerd in nagedachtenis van zijn zoon, die in 2003 bij een auto-ongeluk was overleden.

Olson was ervan overtuigd dat het bedrijf de plaats van hem zou afnemen, en dat nadat hij 13 jaar lang de site alleen ‘s nachts had bezocht. Hij wist dat deze dag zou komen – de dag dat deze herdenkingsplaats zou verdwijnen.

Maar Ray had nooit in zijn stoutste verbeelding durven denken dat het bedrijf de site zou afbreken – maar alleen maar om een nieuwe te bouwen. Maar dat is precies wat het bedrijf deed.

Lees ook  Vrouw schermde zwangere vrouw af tijdens schietpartij in Las Vegas – kijk nu wanneer ze de baby ontmoet die ze redde.

De eigenaar van het bedrijf besloot ook om een ​​plakkaat te installeren ter nagedachtenis van Ray’s zoon, evenals een bankje dat de rouwenden zouden kunnen gebruiken bij het bezoeken van de locatie.

– We zeiden: “Dit is jouw plaats, Ray. Je hoeft niet meer ‘s nachts naar buiten te gaan,” zo zei Joe Lorenz van het bedrijf Chevron tegen NBC News.

We vinden het geweldig hoe dit bedrijf met deze situatie omgaat – we zijn ervan overtuigd dat Ray, en iedereen die zijn zoon wil eren, hen erg dankbaar is.

Geadopteerde hond wordt naar asiel teruggebracht omdat ze veel te lief is

Moeder schrikt zich rot als ze déze foto van haar zoontje goed bekijkt