in

Vader bespringt man in rechtbank die zijn 5-jarige dochter doodknuppelde.

Een vader probeerde in de rechtbank een man aan te vallen die ervan beschuldigd wordt zijn vijfjarige dochter doodgeknuppeld te hebben, terwijl familieleden schreeuwden: “Brand in de hel!”

Peter Anderson probeerde Ryan Burge maandag aan te vallen in de rechtbank in Vancouver, Washington, nadat hij op 2 november de kleine Hartley Anderson vermoord zou hebben. Anderson kon tegengehouden worden door de politieagenten en werd met handboeien uit de rechtszaal weggeleid.

Na de zitting moest de moeder van Hartley, Nataasha Lucha, die met Burge drie jaar lang een relatie had, in tranen weggedragen worden.

Hartley werd door de eerste hulpverleners hevig bloedend aangetroffen nadat Burge, die voor het meisje zorgde terwijl mama aan het werk was, zelf de hulpdiensten gebeld had.

Hij beweerde dat Hartley zichzelf verwond had tijdens een woedeaanval. Hartley werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gehaast en later overgebracht naar een gespecialiseerd kinderziekenhuis, waar ze overleed.

Later onthulde een neurochirurg dat het meisje zichzelf onmogelijk dergelijke verwondingen kon toegebracht hebben.

De politie onthulde nog niet wat Burge het meisje precies aandeed, noch werd er een motief bekendgemaakt.

De opa van Hartley, Tim Luchau, verklaarde: “Ik zal haar nooit van de middelbare school zien afstuderen of haar zien trouwen. Hij nam ons dat af. Hij beroofde ons van de vreugde die we voor haar hadden.”

“Ik hoop gewoon dat het systeem werkt, ik hoop dat het systeem werkt.”

Ryan Burge werd aangehouden wegens de moord op Hartley en verblijft in afwachting van zijn proces in voorlopige hechtenis.

DEEL dit bericht om je medeleven uit te drukken aan de familie van dit kleine meisje.

Hond die doodsbang is van vuurwerk lijdt hartaanval nadat hij zich probeerde te verstoppen.

13-jarige “hersendode” zoon wordt wakker 1 dag nadat moeder documenten tekende om organen te doneren.