in

Utrechts spookhuis zó eng dat bezoeker per ambulance naar ziekenhuis moest

Stalen zenuwen zijn een pré voor degenen die het spookhuis willen betreden

Een bezoekje aan het nieuwe spookhuis Halloween Nightmares liep niet zoals gepland voor een bezoekster. Nadat ze zich waagde aan het spookhuis moest ze per ambulance werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Wie durft het huis te betreden?

Hyperventileren

Afgelopen weekend openden de deuren van Halloween Nightmares zich in Leidsche Rijn. De bedoeling van het huis was om mensen de stuipen op het lijf te jagen en daar blijken de initiatiefnemers in geslaagd te zijn. Mensen die hyperventilerend naar buiten kwamen, beamen dat. Met name de bezoekster die per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Gelukkig bleek na onderzoek dat de vrouw in orde was.

Lees ook  Smeerlap Michael. P. vertelde politie woensdag waar lichaam van Anne Faber lag
Maatregelen

Rene van Os, de manager van het spookhuis, sprak met de Utrechtste Internet Courant en hij verzekerde men dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om dit soort dingen tegen te gaan. Zo hangen er camera’s in het huis, is er een lampensysteem en er wordt gecommuniceerd met walkie talkies. Ook stelt Rene dat ze geen rekening kunnen houden met het feit dat iedereen toch heel anders omgaat met angst.

Lees ook  Man denkt slang te zien in kruipruimte en belt dierenambulance - het blijkt een ander glibberig dier te zijn

Deel dit bericht met je familie en vrienden!

De vrouw in de Mercedes vertikt het om de poep van haar hond op te ruimen – dan gebeurd dit!

Deze baby weigert de moeder los te laten na de bevalling – deze video vindt iedereen hartverwarmend