in

Urgente vermissing! Ernstige zorgen om Dirk Dalebout (52) uit Dordrecht

Familieleden en de politie maken zich ernstige zorgen om de gezondheid van Dirk Dalebout (52) uit Dordrecht. In de nacht van woensdag op donderdag is hij zonder spullen vertrokken en sindsdien heeft hij niets meer van zich laten horen. ,,Hij is in verwarde toestand dus we hopen hem snel te vinden’’, vertelt zijn zus Petra Dalebout.

In de nacht van woensdag op donderdag vertrok Dirk rond de klok van 02.00 uur te voet uit zijn woning in de Dordtse wijk Krispijn. Vanaf dat moment is er geen contact meer met hem geweest. ,,Hij is zonder iets vertrokken. Geen telefoon, geen geld, niks’’, vertelt zijn zus Petra.

Lees ook  Hete vrouw wil foto met olifant, maar Dumbo heeft andere plannen

Zijn familie maakt zich grote zorgen om hem. ,,Onlangs heeft hij te horen gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd. We hopen dat het hem allemaal even te veel is geworden en dat hij ergens op straat zwerft’’, aldus zijn zus.

Volgens de politie is het mogelijk dat Dirk zich in de omgeving van Dordrecht of Kinderdijk bevindt, maar dit kan de politie niet bevestigd krijgen. De familie heeft al gezocht in de omgeving van voetbalclub Dubbeldam en het werk van Dirk, maar daar is hij niet gevonden.

Lees ook  Kindjes van 1 en 2 jaar oud sterven gruwelijke dood in snikhete auto.

Signalementen
Dirk draagt een lichtblauw t-shirt van het merk PME of G-star, een zwarte Adidas-trainingsbroek en witte sneakers.

Mensen die Dirk hebben gezien of weten waar hij verblijft worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Dalton (22) verdrinkt op huwelijksreis voor de ogen van zijn vrouw: “Drie dagen geleden getrouwd, nu plots weduwe”

Alana rukt deur open en springt uit vliegtuigje: “We hebben vijf minuten met haar geworsteld om haar tegen te houden”