in

UPS-koerier hoort vrouw om hulp schreeuwen in haar huis – wanneer politie haar deur openbreekt kunnen ze hun ogen niet geloven

Hoe zou jij reageren indien je iemand hoorde schreeuwen voor hulp in hun huis? Zou je naar binnen gaan? De politie bellen? Of gewoon doen alsof je niets hoort?

Lee Perdy, een UPS-koerier, kwam in zo’n situatie terecht, en hij besloot te reageren.

Maar de situatie liep niet zoals hij had verwacht. En nog geen klein beetje.

Lee Purdy deed zijn dagelijkse routine, pakjes aan het bezorgen in Oregon, Verenigde Staten, toen hij plots een schreeuw hoorde in een huis waar hij voorbijreed.

Hij besefte snel dat het leek op een vrouw die om hulp schreeuwde. Hij bevroor en op het eerste zicht wist hij niet wat te doen. De stem klonk vreemd, alsof de vrouw moeite had om normaal te spreken. Volledig in de war koos Lee ervoor om zijn vrouw om advies te bellen.

Lees ook  Te ‘dikke’ erewachten krijgen geen plek tijdens dodenherdenking

Ze raadde hem onmiddellijk aan om hun telefoontje te pauzeren en naar de hulpdiensten te bellen.

De politie kwam snel ter plaatse, en ze hadden geen enkel idee wat te verwachten maar waren op alles voorbereid. Althans dat is wat ze dachten.

Toen ze binnenkwamen in de woonkamer beseften ze al snel dat het huis leeg was. Behalve voor een papegaai middenin de woonkamer, die “help” riep!

Lee had dus Diego de papegaai gehoord. De politie was verrast, maar ook opgelucht. Het was alvast goed dat niemand, behalve Diego om hulp riep.

Lees ook  Het zoontje van Janne heeft microcefalie: 'Maar dit jochie gaat heel ver komen'

Diego’s baasje Susan Baird vertelde later dat het niet de eerste keer was dat hij haar deed schrikken. Ze zei dat hij graag geluidjes nabootst van zowel mensen als dieren, en blijkbaar is “help me” zijn favoriete zinnetje.

Toen de familie Baird bezoekers had, vroegen ze altijd naar de vreemde schreeuwen die hij maakt uit de andere kamer.

Bekijk hieronder een video over Diego de papegaai:

Ik ben ook opgelucht dat er niemand in de problemen zat! Deel aub dit artikel als de kleine Diego je ook aan het lachen heeft gebracht!

9-jarige weigert om de kanker te laten winnen voor zijn zusje geboren wordt

De vrouw laat haar nicht alleen met de baby. Als deze haar een foto stuurt, staat ze compleet perplex..