in

Update zoektocht naar vermiste Loes (18) Onderzoek afgerond!

Het onderzoek naar het lichaam dat is gevonden tijdens de zoektocht naar de vermiste Loes uit Epe is afgerond. Het lichaam werd vanmiddag gevonden in het water in het gebied ten zuiden van het Gelderse dorp Oene. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de 18-jarige Loes. De politie bevestigt alleen dat het gevonden lichaam een vrouw is.

Het lichaam werd gevonden bij de Middendijk in het buurtschap Nijbroek. De weg was tot in de avond afgezet. Bij het lint verzamelden zich mensen, sommigen in tranen. Ook de vader van Loes is op de vindplaats geweest en opgevangen door agenten.

LEES OOK!
Hoe je voor eens en voor altijd vervelende wratten en wild vlees verwijdert

Het onderzoek op de plek waar het lichaam is gevonden, is inmiddels afgerond, meldt de politie. De politie hoopt nog voor middernacht verdere informatie te kunnen geven. De mensen die rond de plaats delict wonen, mochten eerder op de avond weer naar huis.

De 18-jarige Loes uit Epe kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis. Daarna ging een grote zoektocht van start.

Feestje

De tiener had vrijdagavond een feestje van vrienden in Oene, vertelt haar vader. Rond 04.00 uur zou ze daar in haar eentje zijn vertrokken op een elektrische fiets richting Vaassen. De politie meldt dat ze voor het laatst is gezien in de buurt van de Deventerweg en de Vloeddijk in Oene.

LEES OOK!
‘Horrormoeder’ sluit dochtertje (6) op in hondenkooi en geeft haar elektrische schokken

De plek waar ze lijkt te zijn gevonden, roept vraagtekens op omdat het niet op de meest logische route tussen Oene en Vaassen ligt. De politie wil niet zeggen of ook haar fiets is gevonden in het water langs de Middendijk.

Omdat Loes zaterdagmiddag niet op haar werk verscheen, gingen alle alarmbellen rinkelen. Politiewoordvoerder Marèl van Steenbergen sprak van een ‘urgente vermissing’. ,,Dat komt doordat dit niet binnen het patroon van haar gedrag past.’’

Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18)

Vrouw in bosjes gelokt door 5 kleine jongens. Ze deden verschrikkelijke dingen met haar