in

Uitgehongerde hond zit op de trap van een verlaten huis – maar dan verandert deze foto haar leven!

Een foto van de hond genaamd Blossom is viral gegaan op social media. De hond was alleen, bang en hongerig. De hond was alleen in een verlaten huis.

Een goedwillende vrouw genaamd Erika besloot om de hond eten en drinken te geven en deelde daarna een foto van de hond op Facebook. Kort daarna nam een dierenrechtenorganisatie contact op met Erika zodat ze de locatie van de hond konden achterhalen. De organisatie, gevestigd in Oklahoma, haastte zich vervolgens om de hond te redden.

Lees ook  Uitgehongerde wolfshond is bang van alles – totdat hij een thuis vindt die hem toont wat echte liefde is.

In eerste instantie was de hond erg bang voor mensen. Gelukkig begon de hond langzaam maar zeker mensen weer te vertrouwen. Een dag na de redding werd Blossom voor het eerst sinds tijden in bad gedaan, dat kan je zien in de onderstaande video.

De hond herstelde snel en een maand na haar redding vond Blossom al een nieuw liefdevol gezin. Blossom houdt van haar nieuwe gezin en ze hoeft zich nooit meer alleen te voelen.

Lees ook  Jeugdliefdes wonen samen in een huis waar ze 200 ‘plastic kinderen’ opvoeden

Bekijk er meer over in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

27-jarige verdachte Anne Faber-zaak zat eerder vast voor gewelddadige verkrachting

Martin fotografeerde dit prachtige strand in Australië – dagen later ontdekt hij een pittig detail