in

Tweelingbroers hebben beiden een levertransplantatie nodig. De ene leeft, terwijl de andere afscheid moet nemen.

Het is duidelijk dat tweelingen een erg bijzondere band delen. Sommige maken de zin van de andere af, sommigen lijken als twee druppels water op elkaar en zelfs hun moedervlekken zijn soms identiek. De meesten zijn de beste vrienden en dat blijven ze hun hele leven lang.

Maar voor de tweelingbroers Nick en Devin Coats drong de tijd.

Nick en Devin waren onafscheidelijk. Ze deden alles samen. Ze kregen beiden ook de diagnose van levercirrose stadium vier en werden op een wachtlijst geplaatst voor een levertransplantatie.

Hoewel beide tweelingen op de lijst stonden, kwam geen van hen in aanmerking totdat ze ziek genoeg waren. Helaas voor Nick kreeg hij kanker terwijl hij op zijn nieuwe lever wachtte.

Lees ook  Baby heeft nog maar weken te leven..

Nick kon nu geen levertransplantatie meer ondergaan.

In januari van dit jaar kreeg Devin een levertransplantatie en heeft volgens mama Margi Coats “een nieuwe kans op leven.”

Tragisch genoeg overleed de tweelingbroer en beste vriend van Devin afgelopen maandag.

“Iets na 20:30 verliet mijn prachtige zoon Nick deze wereld. Mijn levenslijn werd versterkt omdat Nick bij God wilde zijn”, schreef ze. “Mijn hart doet pijn omwille van het verlies van een kind. Hij gaf me de voorbije 18 jaar alles, maar het geeft me troost dat we elkaar ooit terug zullen zien.”

Lees ook  Heroïsche hond ziet zijn maatje bijna verdrinken in zwembad, maar dan grijpt hij in

Nick vocht hard om aan de zijde van Devin te blijven. Hij was zo dapper en zo sterk als hij maar zijn kon. Zijn moeder omschreef hem als een waarachtig hart en een goede vriend voor velen.

Margi vraagt om voor Devin te bidden.

“Devin voelt een diep verlies en ik vraag om veel voor hem te bidden. Hij zal morgen wakker worden en zich leeg voelen. Hij zal naar Nick zoeken en dat besef zal hem ontzettend veel pijn doen.”

Mama zag deze leraar naar haar gehandicapte zoon wandelen, dus begon ze te filmen.

Hartverscheurend: vader breekt in rechtszaal na mo*rd op dochter door ex-vrouw