in

Tweeling komt via keizersnede op de wereld, als ze naast elkaar worden gelegd gebeurt iets prachtigs

De geboorte van een kindje heeft altijd iets magisch. De bevalling van een tweeling is extra zwaar, maar een prachtige beleving. Meghan Vasconcellos beviel via een keizersnede van een jongetje en een meisje.

De kleine Leonidas Rylan en Reese Craven werden afzonderlijk schoongemaakt. Ook werden de navelstrengen doorgeknipt, zoals gebruikelijk is. Het tweetal moet erg huilen. Niet verwonderlijk natuurlijk. Van mama’s vertrouwde buik naar een grote ruimte vol met vel licht en vreemde stemmen en geuren moet een grote schok zijn!

Lees ook  Meisjes krijgen geen beloning na aantreffen bronzen beeld: ‘De 2000 euro was een lokkertje’

Hun vader, oud American Footballspeler Lonie Paxton, filmt de eerste momenten. Dan worden broer en zus naast elkaar gelegd. Het is prachtig om te zien hoe ze meteen stil vallen. Ze voelen instinctief aan dat alles goed komt, nu ze weer bij elkaar zijn. Ze liggen ontzettend schattig en lief naast elkaar.

Lees ook  33-jarige vrouw komt na een beroerte in een coma terecht. Maar als ze ontwaakt laten artsen haar baby aan haar zien, waarvan ze niet eens wist dat ze die had

Het is bijzonder om zo’n magisch moment mee te mogen maken. Het wonder van een nieuw leven is iets wat ons altijd bij zal blijven. Laat ons weten wat je van deze prachtige beelden vindt!

Toen het geheugen van zijn moeder begon te verdwijnen, vond hij een manier om afscheid van haar te nemen

Dit 21-maanden oude meisje leert zwemmen – een van de mooiste video’s ooit