in

Twee tieners verdronken nadat ze een 5-jarig meisje uit rivier probeerde te redden

Twee tieners zijn verdronken bij de poging tot het redden van een 5-jarig meisje dat verdronk in een rivier.

Volgens berichten waren de neven Jaerson Alvarez en Wilmer Rodriguez zondag op visreis toen ze een man zagen die zijn 5-jarige dochter uit de rivier probeerde te redden.

Ondanks dat hij niet kon zwemmen, sprong de 18-jarige Jaerson, die zelf een baby heeft van maar een paar dagen oud, meteen het water in om haar te helpen.

Maar toen hij niet aan de oppervlakte kwam, ging Wilmer hem achterna. “Wilmer sprong erin en wilde helpen, maar geen van beiden kwam terug,” zei Jaerson’s zwager Ariel Osman Nieto.

Lees ook  Vrouw zegt dat ze met 1000 katten leeft – iedereen schrikt als ze haar huis laat zien

Erik Frausto, een vriend van de 17-jarige Wilmer, zei: “Kun je je voorstellen, ze wisten niet eens hoe ze moesten zwemmen, ze dachten niet eens, ze sprongen gewoon om te proberen te helpen.”

Nieto zei naar verluidt dat veel van de mensen aan de rivier die dag hadden gedronken, hoewel de politie niet weet of dat een rol heeft gespeeld bij de dood van Jaerson en Wilmer.

Lees ook  Chantal Janzen laat ze lekker losjes in de tas hangen

Volgens rapporten was de vader in staat om zijn 5-jarige dochter in veiligheid te brengen, hoewel hij daarbij veel water binnenkreeg en zelf naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

“God weet alleen wat de moeder op dit moment voelt, niet wetende of ze haar baby voor de laatste keer zal kunnen zien,” zei Frausto.

Er is een GoFundMe-pagina opgezet om de lichamen van de jongens terug te sturen naar hun thuisland Honduras.

Vrouw gebruikt hond als wapen in filmpje van verkeersagressie

Vier mogelijke gevolgen van het dragen van een mondkapje waar iedereen op moet letten