in

Twee meisjes (15 en 17) uit Deurne al drie weken vermist

De politie maakt zich zorgen over twee meisjes die sinds begin juni worden vermist. Het gaat om de 15-jarige Saloua Chemlal en 17-jarige Sharina Lemmens. Ze zijn weggelopen uit een instelling in Deurne.

Saloua wordt sinds 3 juni vermist, Sharina is twee dagen later voor het laatst gezien. Zij droeg toen een zwarte broek en zwart shirt. Ze had slippers aan. Verder heeft ze piercings in haar navel en tong. Op haar bovenbeen heeft ze een litteken in de vorm van een hartje.

Lees ook  Roxeanne Hazes spreekt openhartig over het foute vriendje dat ze had

Wat Saloua op de dag van haar vermissing droeg is niet bekend. Ze heeft een normaal postuur, een licht getinte huidskleur en donkere haren, die ze meestal los draagt. Ze verblijft vaak in Utrecht.

Verband
Ondanks dat de meisjes beide op verschillende dagen voor het laatst zijn gezien, denkt de politie dat ze samen zijn weggelopen. “De data van de vermissingen zijn inderdaad verschillend, maar we hebben wel het vermoeden dat ze elkaar ontmoet hebben en samen op pad zijn”, zegt een politiewoordvoerder. “Van beide is bekend dat ze eerder ook weggelopen zijn”.

Lees ook  Angela Groothuizen belandt met bebloed hoofd in ziekenhuis.

Vermiste man uit Ederveen gevonden

Man filmt stiekem dochter (19) van ex-vriendin onder de douche in Apeldoorn