in

Twee jongetjes (8 en 10) enige uren vermist in Breda

Twee jongetjes van 8 en 10 jaar oud zijn donderdag enige uren vermist geweest in Breda. De politie heeft naar de jongens gezocht, onder meer met een helikopter. Rond 22.30 uur kwam het bericht dat de jongetjes zijn gevonden.

Het 8-jarige jongetje is van Somalische afkomst, was in het zwart gekleed en heeft mogelijk een zwarte bal bij zich. Hij werd voor het laatst gezien in de buurt van de Heuvelbrink. Het andere jongetje is 10 jaar oud, de politie sluit niet uit dat de twee samen zijn. Ze kennen elkaar en zijn afkomstig uit dezelfde wijk.

Lees ook  Vastgebonden jongen (13) gekaapte bus voorkwam een ramp

Burgernet-melding
De jongen van 8 speelt volgens de politie na school wel vaker bij andere kinderen en komt regelmatig wat later thuis. Zijn moeder vond het op een gegeven moment wel erg laat, en maakte melding bij de politie. Daarop werd er een Burgernet-melding uitgestuurd. Die melding viel op bij de ouders van het andere jongetje, dat ook nog niet thuis bleek. Ook zij maakten daarop melding.

Lees ook  Roxeanne Hazes laat zien dat je ook met een maatje extra er super goed uit kunt zien!

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het nu wel erg donker en laat is, waardoor de kans dat de jongens door toevallige voorbijgangers worden gespot, afneemt. Daarom roept de politie hondenbezitters op een extra ronde te maken. De politiehelikopter zoekt met een lamp bij een grote vijver in de buurt.

Bram (27) werd mishandeld in de bus bij De Meern: ‘omdat ik homo ben’

Rachel Hazes bezig met verzoening André en Roxeanne