in

Twee joggers horen rare geluiden in het bos – en redden uiteindelijk hun leven

Ashley Blake en haar looppartner Joshua Scott waren zoals gewoonlijk bezig aan hun wekelijkse looptochtje in de Amerikaanse staat Tennessee.

Wat ze echter niet wisten, is dat er op die dag heel wat dingen zouden gebeuren die niet normaal zijn.

Tegen het einde van hun looptocht, hebben Ashley en Josh maar liefst 5 puppy’s gered die achtergelaten werden in de bossen.

Het was vorig week, dat Ashley en Josh aan het rennen waren in Frozen Head State Park, in Tennessee.

Halverwege hun toer en in het midden van het bos waren ze echter verrast door een zwak geluid. De geluid leek te komen van nabij het pad, en ze konden niet thuisbrengen wat het was.

Josh en Ashley besloten daarop om eens te gaan kijken.

“Het was een vreemd geluid dat onze aandacht trok,” vertelde Blake aan The Dodo. “Het is normaal om in het bos allerlei dierengeluiden te horen, en dat is precies wat we zagen. We zagen plots een zwart hoopje.”

Toen Ashley en Josh voorzichtiger dichterbij gingen, zagen ze een zwarte hoop van iets wat ze niet konden thuisbrengen. Maar dan beseften ze wat het was.

“Het waren vijf puppy’tjes samengepakt,” zei Blake. “Het vroor bijna en ze probeerden om warm te blijven. Als fervente lopers zien we af en toe wat wilde dieren, maar nooit puppy’s.”

Lees ook  Klein meisje mag niet mee op schoolreis, omdat ze 1 dag afwezig was in verband met de begrafenis van haar moeder

Het paar besloot om onmiddellijk hulp te zoeken. Toen ze op hulp wachtten, troostten ze de hondjes en probeerden ze hun best te doen om hen te beschermen van de koude.

“Ze waren doodsbang en huilden,” zei Blake. “Ze kalmeerden pas toen ze beseften dat we ze geen pijn zouden doen en dat we hen warm probeerden te houden.”

Gelukkig voor de puppy’s dat deze twee helden toevallig op hun pad kwamen.

Uiteindelijk kwam een parkwachter helpen. Het werd snel duidelijk dat de puppy’s niet per toeval in het bos terechtkomen waren.

De hondjes werden gevonden op een pad doorheen het bos, en doordat het wat afgelegen is, wordt het jammer genoeg vaak gebruikt als plaats waar mensen hun ongewenste dieren achterlaten.

“Ze werden gedumpt zonder eten, water, deken of moeder,” zei Blake. “De parkwachter zei dat het niet de eerste keer was dat er pups werden gedumpt op deze plek.”

De parkwachter nam de pups mee naar zijn wagen. Nu waren ze tenminste veilig, allemaal omdat Ashley en Joshua hadden besloten om op het vreemde geluid af te gaan in de bossen.

Lees ook  Vader beschaamd nadat hij de moeilijke beslissing nam om de stekker uit zijn 3-jarige zoon te trekken.

Moesten ze dat niet gedaan hebben, zouden de honden hoogstwaarschijnlijk gestorven zijn van verhongering of de koude.

Na hun redding, gingen Ashley en Josh verder met hun looptocht. De pups waren nu namelijk veilig.

De honden bleven slapen ’s nachts slapen bij de parkwachter. De volgende dat bracht hij ze dan naar een dierenorganisatie.

De twee lopers besloten daarna om de hondjes eens te gaan bezoeken, waarvan Joshua zelfs eentje adopteerde.

Barkley – zo heette het hondje nu inmiddels – heeft een thuis vol liefde en zorg gevonden.

… maar zijn broertjes en zusje zijn nu nog steeds op zoek naar een nieuwe thuis.

De vier resterende pups zullen snel voor adoptie worden opgegeven in het Oak Ridge Shelter in Tennessee.

Laten we hopen dat Barkley en zijn broertjes/zusjes een lang en gelukkig leven kunnen leiden. Een leven dat bijna van hen werd afgenomen!

Dankzij Ashley, Josh en de parkwachter hebben ze nu tenminste een eerlijke kans gekregen.

Deel, en klik op leuk op Facebook als jij ook vindt dat ALLE honden een veilig en goed leven verdienen!

Oude vrouw ziet 4 indringers in tuin – wanneer ze beseft wat ze aan het proberen zijn, stromen de tranen

Lees dit en je zult begrijpen waarom je je ouders altijd moet respecteren