in

Twee idioten terroriseren de mensen in hun dorp met deze gemene grap. Het spatte uiteindelijk als een boemerang in hun gezicht.

Het is altijd schokkend wanneer flauwe grappenmakers over de schreef gaan en ongepaste dingen doen alleen maar om meer views te krijgen. Zo zielig, niet? Maar dat is precies wat we hier hebben met twee idioten die een grap “Train Horn Prank” uithalen.

Zoals je wellicht al vermoedt, installeerden deze twee kerels – die zichzelf het Dynamic Duo noemen – een luide treinhoorn op hun auto en joegen zo de mensen in hun dorp de daver op het lijf.

Lees ook  Deze 19-jarige haar gezichtsvermogen begon plots te falen – toen ontdekten de artsen een nachtmerrie

Ze spaarden niemand, zelfs niet de kinderen en bejaarden die nietsvermoedend over straat wandelden. De twee grappenmakers toeterden luid naar voetgangers, en niet onbegrijpelijk waren heel wat mensen daar niet mee opgezet.

Mensen die de video zagen, wezen er meteen op dat er niets grappig was aan hun grap. Een werknemer van Taco Bell besloot echter dat ze de twee idioten een lesje zou leren.

Lees ook  Vrouw die de pil nam en niet wist dat ze zwanger was, bevalt op toilet

De auto eindigde uiteindelijk erg smerig en dat alleen maar als gevolg van hun idioot gedrag. Bekijk de video hieronder!

Vader geeft zijn 17-jarige zoon bij de politie aan nadat hij op zijn telefoon n*aktfoto’s van een peuter had aangetroffen.

3 gewapende mannen breken in huis in en proberen meisje aan te randen. Maar opa doet hen lijden.