in

Vader bekent moord op zoontje (5): ‘Ik mocht hem niet”

De Turkse verdediger Cevher Toktas is de meest besproken man van Turkije op dit moment. De speler van Bursa Yildirim heeft namelijk zijn pas 5-jarige zoontje vermoord.

Dat meldt Sabah. Na de dood van het jongetje was er nog geen enkel vermoeden van moord. Er werd uitgegaan van een natuurlijke dood, gerelateerd aan het coronavirus. Dit omdat het jongetje op 23 april naar het ziekenhuis werd gebracht vanwege aanhoudende hoest.

Het blijkt heel anders te liggen. Toktas heeft namelijk toegegeven zijn zoontje doelbewust te hebben omgebracht in het ziekenhuis.

Lees ook  Zo gaat het nu met Monique Smit

“Ik heb een kussen op zijn gezicht gedrukt terwijl hij op zijn rug lag. Dat kussen heb ik een kwartier lang naar beneden geduwd zonder hem omhoog te halen.”

De verdediger, die eerder actief was op het hoogste niveau in Turkije, legt alles in detail uit. “Mijn zoontje vocht gedurende die tijd om lucht.

Nadat hij stopte met bewegen, heb ik het kussen van zijn gezicht afgehaald. Daarna riep ik de dokters om de verdenking bij mij weg te halen.”

Lees ook  Mensen die vaak vlekken op hun kleding hebben zijn intelligenter – zegt onderzoek

Volgens de verdediger heeft hij geen last van geestelijke problemen en deed hij alles met zijn volledige verstand.

“Na zijn geboorte heb ik nooit van mijn jongste zoontje gehouden, ik weet niet waarom. De enige reden dat ik hem die dag gedood heb, is omdat ik hem niet mocht. Ik heb verder geen geestelijke problemen.”

Inmiddels is Toktas geresteerd en wacht hem zeer waarschijnlijk een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd.

Is Estelle Cruijff binnenkort dakloos?

Dronken bestuurder rijdt zwangere moeder dood – de woorden van haar echtgenoot zijn hartverscheurend