in

Turia overleefde een gigantische bosbrand en moest 2 jaar lang een beschermend masker dragen – nu is ze mama

 

Voormalig model, Turia Pitt (27), nam 6 jaar geleden deel aan een marathon in Australië toen ze vast kwam te zitten in een hevige bosbrand. Ze was ernstig verbrand, tot 64% van haar lichaam. De dokters zeiden dat er een kans bestond dat ze het niet zou overleven.

Toen het ongeluk gebeurde, stopte Turia’s vriend, Michael Hoskin met zijn job als politieagent om voor haar te zorgen. Hij had haar altijd al beschermd en wijdde z’n leven volledig aan haar. Sinds het ongeval heeft ze al 200 operaties ondergaan.

In 2015 vroeg Michael zijn vriendin Turia ten huwelijk met een diamanten ring die hij voor haar kocht toen ze op intensieve zorgen lag. Michael zegt dat hij haar ten huwelijk vroeg wanneer ze op reis waren in de Malediven.

“Toen Turia op intensieve zorgen lag, 4 jaar geleden, kocht ik een diamanten ring,” vertelt Michael aan The Daily Mail.

Lees ook  Dit gebeurt met je lichaam wanneer je wekelijks een paar baantjes trekt

Turia moest noodgedwongen een masker dragen om haar gezicht te beschermen, en dat maar liefst twee jaar lang, om de wonden te helpen genezen. Traag maar zeker begon ze te genezen. “Je bent prachtig”, zei Michael elke dag tegen zijn bruid.

Turia bedankt Michael voor alle steun die hij haar gegeven heeft de afgelopen 7 jaren, die ze overigens voor de merendeel in het ziekenhuis doorbracht.

“Toen ik naast mijn partner lag te slapen dacht ik nooit aan iets anders. Nu denk ik hoe gelukkig ik ben dat ik naast deze mooie man mag slapen. Hij is een goeie kerel, en ik ben erg gelukkig met hem,” vertelt Turia Pitt aan Daily Mail.

“Elke dag waarop ik wakker wordt naast Michael is een geweldige dag.”

Sinds het tragische incident, heeft het echtpaar hun leven opnieuw opgebouwd en gevochten om verder te kunnen met het leven.

Lees ook  Deze drie honden hebben duizenden levens gered, maar worden ingeslapen omdat ze met pensioen moeten

“Ze wil niet dat mensen medelijden met haar hebben. Ze wil gewoon verder met haar leven,” vertelt Michael aan News.com.au. “Ze is prachtig, ronduit geweldig.”

Maar ondanks alles, voelden ze dat ze iets tekort kwamen in hun leven. Ze wilden een familie vormen.

Eerder dit jaar onthulde Turia op Instagram dat ze zwanger was van haar eerste kind. Het nieuws ging al snel rond doorheen Australië, waar mensen het koppel al jarenlang volgen.

De zwangere moeder vertelde dat ze zichzelf in vorm wilde houden tijdens haar zwangerschap, zelfs al kon ze een hele tijd geen marathon meer lopen.

En al snel werd hun kindje geboren!

Michael en Turia verwelkomden hun zoon Hakavai, slechts enkele dagen geleden op de wereld!

Wat een inspirerend verhaal dat bewijst dat liefde echt alles overwint!

Deel dit verhaal en verspreid de hoop en leven aan al je vrienden!

Jongen krijgt leeg pakketje van moeder, leest het bericht dat erin zit en breekt

Moeder ziet rode vlek op gezicht dochter, dan legt de camera het verschrikkelijke vast