in

Truckchauffeur in shock wanneer moeder deur van restaurant opengooit – draait zich om en beseft dat het om een noodgeval gaat

Een geboorte kan een zeer speciale en prachtige ervaring zijn. Het wordt vaak gezegd dat de geboorte van een kind het beste is wat een koppel kan overkomen. Dat is geen verrassing, want je zet uiteindelijk toch een nieuw persoon op de wereld.

Maar je beseft wellicht niet hoe fantastisch deze ervaring is als je een vrouw bent die op punt staat te bevallen op de vloer van een restaurant… omringd door mensen die je niet kent. Dit is precies wat er gebeurde met Kaycee.

Ze was gelukkig zwanger en haar bevaldatum naderde, maar ze had nog een poosje vooraleer ze zou bevallen. Maar dan begon Kaycee hevige weeën te krijgen en begon ze te panikeren. Ze kreeg te horen dat de meeste baby’s niet geboren worden na lange weeën, maar Kaycee wilde wel geholpen en bijgestaan worden door haar eigen moeder naarmate de bevalling dichterbij kwam.

Lees ook  Diepbedroefde parkiet kan maar niet geloven dat zijn beste vriendje er niet meer is.

Dus stapten Kaycee en haar zus in de auto en reden ze naar waar haar moeder werkte. Maar haar moeder had het bericht van haar dochters verkeerd begrepen en was al onderweg naar het ziekenhuis om haar dochter daar te zien. Zonder te weten dat haar moeder er niet was, stapte Kaycee binnen in het restaurant waar haar moeder werkte, en viel ze bijna neer aan de deur. De baby was onderweg!

Verrast door wat er aan de hand was, besloten twee gasten in het restaurant, Fred en Peter, allebei truckchauffeur, om de arme vrouw te helpen. Ze beseften al snel dat ze hun lekkere eten mochten vergeten, maar dat een avond zouden beleven waar ze later op terug zouden kijken. Iedereen in het restaurant begon te panikeren maar de truckers niet, zij handelden snel. Fred bleef aan de lijn met de hulpdiensten terwijl Peter de toestand van de vrouw controleerde. Het kindje was onderweg!

Lees ook  Cadeautje voor Haagse zorghelden: weldoener schenkt 80.000 euro

De imminente geboorte was echter niet wat de twee mannen bezorgd maakte. Peter stelde vast dat het kind blauw kleurde omdat de navelstring rond zijn nekje zat. Kaycee’s moeder was bovendien onderweg naar het restaurant om haar dochter te vinden en te helpen.

Fred bleef aan de lijn met de hulpdiensten en de situatie werd erg dringend. Peter besloot dan dat hij het ondenkbare moest doen…

Bekijk de video hieronder om te zien wat er gebeurde, en om deze miraculeuze geboorte te delen!

Deze pleegvader heeft al 10 kinderen begraven, maar de reden waarom zal je hart verwarmen

Dove vrouw kan eindelijk horen – bekijk haar reactie wanneer Ellen DeGeneres een geheim onthult