in

Trotse vader Johnny de Mol openhartig over zoon: Het gaat…

Het is inmiddels een maand geleden dat Johnny de Mol vader werd van Johnny Jr. Op 23 april kwam zijn eerste kindje met verloofde Anouk van Schie ter wereld en het stel kon hun geluk niet op. De nieuwbakken vader deelt in een gesprek met Shownieuws hoe het vaderschap hem bevalt.

Wat een prachtig kindje.
Johnny Jr.

Johnny en Anouk delen af en toe een prachtig kiekjes van hun familie op social media. Het is duidelijk te zien dat het stel erg dankbaar is voor hun mooie gezin. Toch wisten we nog niet veel over hoe het ouderschap Johnny bevalt en of hij last heeft van gebroken nachten, tot nu toe. “Hij is op z’n goede gewicht”, vertelt Johnny over zijn zoon. “Hij eet goed, hij slaapt goed en hij poept goed.” Ook heeft de 39-jarige acteur niets te klagen over gebroken nachten. “Dat gaat wel goed eigenlijk. Ik had me op het ergste voorbereid en dan kan het alleen maar meevallen. Hij slaapt steeds meer door.”

Lees ook  Mama van 6 ligt al 2 jaar in coma. Dan wordt er op de deur geklopt en barst papa in tranen uit.
Herstel Anouk

Hoewel de kersverse vader zijn handen vol had aan de zorg van zijn zoon, probeerde hij er ook zoveel mogelijk voor Anouk te zijn na de bevalling. “Mijn aandacht ging in het begin ook heel erg uit naar Anouk”, vertelt hij. “Dat zij er weer zo snel mogelijk bovenop zou komen en dat ik haar zoveel mogelijk kon ontlasten. Want ik moet straks weer gaan reizen en ga weer programma’s maken. Mijn aandacht ging vooral uit naar haar, ook naar die kleine natuurlijk.” De dolgelukkige vader sluit af dat hij niks te klagen heeft. “Het gaat supergoed, dus wij zijn hartstikke blij.”

Lees ook  10-jarig meisje vernederd in klas nadat lerares haar mond dichtplakte met tape

Vader laat baby achter in snikhete auto waarna het meisje overlijdt

Papa op trein merkt bevroren voeten van dakloze man op en trekt gloednieuwe laarzen van €220 uit.