in

Trotse pup doet iets teveel zijn best en leidt kudde schapen prompt de woonkamer binnen!

De jonge Rocky is een 7 maanden oude bordercollie uit het Engelse Devon. Zijn baasje Rosalyn Edwards schrok zich een hoedje toen hij een kudde schapen de woonkamer in leidde, bericht de Telegraph.

Rosalyn was aan het werk in de keuken toen ze plotseling rare geluiden hoorde. Wat bleek? Rocky zat trots en voldaan in de woonkamer met 9 schapen.

In het begin vond ze het erg grappig, totdat de schapen hun behoeften overal achter lieten. Het heeft wel even geduurd voordat alle plas, poep en modder opgeruimd was, vertelt ze aan de

Lees ook  Dokters zeggen dat 2-jarige jongen met Downsyndroom jarenlang niet zal kunnen praten. Dan grijpt zus haar gitaar.

Er was een hek opengelaten waardoor Rocky de kans zag de kudde schapen naar de huiskamer te dirigeren.

Rosalyn filmde de bijzondere scene met haar smartphone en poste het filmpje op haar Facebookpagina.

Uiteindelijk kreeg ze de schapen het huis uit. Ze geeft aan dat het duidelijk is dat Rocky nog wat extra training als herdershond nodig heeft.

Lees ook  Koppel redt hond die dreigt te verdrinken - dankzij hun redding heeft hij gouden mandje gevonden

Aan ijver heeft lieve Rocky geen gebrek! Het zal je maar gebeuren dat je rustig in de keuken staat en dat dan plotseling een kudde schapen je woonkamer vervuilt. Laat ons in de reacties weten wat je ervan vindt en vergeet niet dit bericht met vrienden en familie te delen!

De meeste mensen kennen dit nummer, maar slechts weinigen weten wie het heeft gespeeld

Man geeft slapende zwerfhond een trap, een dag later komt de hond met zijn vriendjes wraak op zijn auto nemen