in

Trauma tienermeisjes na ver krachtingen Boyd van W.

De slachtoffers die zeggen als tienermeisjes door Boyd van W. te zijn afgeperst en ver kracht worden bijna vijfhonderd dagen na zijn arrestatie geplaagd door depressies, paniekaanvallen en gevoelens van schuld en schaamte.

Dat bleek woensdag voor de rechtbank op Schiphol op de tweede dag van het proces tegen de 24-jarige Zaandammer.

„Ik zocht aandacht, maar achteraf op de verkeerde manier. Het is alsof ze ruiken dat iemand kwetsbaar is”, liet een slachtoffer optekenen.

Zij leerde Van W. als 14-jarig meisje via internet kennen en raakte verliefd. „Ik dacht dat hij mijn vriend was.”

De eerste ontmoeting verliep normaal, maar al snel werd ze benaderd door een onbekende. Hij bedreigde haar, zei dat ze s*ks moest hebben met Van W. en daarvan een filmpje moest maken.

LEES OOK!
Anna Nooshin showt haar enorme pluspunten als antwoord op TV Kantine

„Een jong meisje onder een andere naam bedreigen via een nepaccount, doen alsof je haar wilt helpen en haar vervolgens mis bruiken:

je hebt geen idéé wat je in deze families hebt aangericht”, sprak de moeder van een inmiddels 18-jarig meisje geëmotioneerd.

Zij riep de diep over zijn tafeltje gebogen Van W. meerdere malen tevergeefs indringend op haar in de ogen te kijken.

De man werd in oktober 2018 opgepakt, nadat een 15-jarig meisje uit Zaandam aangifte had gedaan van ver krachting.

Uit het onderzoek bleek dat hij verspreid door het land – met name in Noord-Holland en de noordelijke provincies – meer slachtoffers had gemaakt. Woensdag dienden dertien meisjes voor tienduizenden euro’s schadeclaims tegen hem in.

LEES OOK!
Vrouw dreigt politie te besmetten met corona tijdens verkeerscontrole

De Zaandammer – die veel heeft toegegeven – zocht via chatsites en app-groepen contact met vaak eenzame, kwetsbare meisjes van dertien tot zestien jaar oud.

Als hij hun vertrouwen had gewonnen, vroeg hij hen na*ktfoto’s van zichzelf naar hem te sturen. Daarmee dwong hij ze naakt met hem te videobellen, meer foto’s te sturen of s*ks met hem te hebben.

Van W. heeft gezegd dat hij vooral aandacht zocht. Deskundigen hebben geadviseerd hem tbs met dwangverpleging op te leggen. De strafeis volgt woensdagmiddag laat.

Lichaam vermiste Jarmen (14) uit Vriezenveen gevonden

Politie waarschuwt: zo ziet nieuwe bombrief eruit