in

Totale transformatie: 3-jarige bevrijd van 3 kilo wegende tumor

Het 3-jarig Braziliaans meisje, Melissa Delgado Braga is een gelukkig jong meisje die in Sao Paulo woont.

Jammer genoeg werd ze geboren met een ernstig lichamelijk letsel die haar leven vanaf het begin moeilijk maakte.

Gelukkig had ze ouders die voor haar zorgden, en die zwoeren om er alles aan te doen om hun kind een gezond en normaal leven te geven.

Maar dat zou nooit mogelijk geweest zijn zonder de hulp van enkele onbekenden met een hart van goud.

Niet lang na haar geboorte, werd een tumor vastgesteld op Melissa haar kin, meldt The Daily Express.

Zelfs al was de tumor goedaardig, uiteindelijk was hij wel een boosdoener want ze kreeg er verschillende gezondheidsproblemen door. Het bleef verder groeien en tegen Melissa haar derde verjaardag, kon ze niet meer eten of praten.

De gigantische uitgroei werd zo groot dat het haar bloedstroom begon aan te tasten.

De kleine Melissa werd zwakker en zwakker als gevolg daarvan, en was elke dag doodmoe. Ze had nauwelijks genoeg kracht om te bewegen of te spelen met haar jonger broertje.

Haar immuunsysteem werd met de tijd ook aangetast door haar vreselijke toestand.

Melissa’s ouders, de 21-jarige Carol en de 25-jarige vader Manasses, waren wanhopig. Er leek maar niemand te bestaan die hun kleine meisje de hulp kon geven die ze nodig hadden.

Goeie gezondheidszorg in Brazilië kan moeilijk te vinden zijn, en afhankelijk van waar je woont en hoeveel je kunt ophoesten.

Ziekenhuizen van de staat zijn vaak overbevolkt, onderbemand en een afspraak regelen met de dokter is moeilijk.

Carol en Manasse werden daardoor natuurlijk ongeduldiger en gefrustreerd. Ze konden niet langer toekijken hoe hun kleine meisje leed aan die gruwelijke tumor. Ze waren overmand door schuldgevoelens omdat ze niet konden zorgen voor een beter leven voor Melissa.

Lees ook  Jongetje “in opdracht van satan” op school doodgestoken door vreemde man

De ouders besloten om het heft in eigen handen te nemen en begonnen te zoeken op internet. Ze startten een website waar ze het verhaal van hun dochter vertelden.

Hun doel was om de harten van mensen te winnen en genoeg geld in te zamelen om een behandeling te krijgen in de Verenigde Staten. Hun toewijding en doorzettingsvermogen werd al snel beloond.

De Braziliaanse dokter Celso Palmieri hoorde over Melissa’s toestand en belde haar ouders op.

De dokter was geraakt door het verhaal van de kleine meid, en haar ongelukkig lot. Samen met zijn collega dr. Ghali zijn ze verantwoordelijk voor gezichtschirurgie en zijn ze gespecialiseerd in behandelingen voor kinderen.

Chirurg Ghali werkt aan het Shreveport in Louisiana en boden de familie hulp aan. De dokters brachten de familie naar de Verenigde Staten voor een behandeling.

De medische procedure zou lang en pijnlijk zijn. Iedereen ging dus akkoord dat Melissa haar ouders aan haar zijde nodig zou hebben tijdens deze moeilijke en lange uren.

Maar dat was nog niet alles.

Willis-Knighton Health System, een non-profit organisatie, ging akkoord om alle kosten te vergoeden, zowel de reiskosten als de behandelingskosten.

Melissa’s ouders konden het niet geloven.

“We waren wanhopig op zoek naar manieren om onze dochter te redden,” vertelde de moeder aan The Daily Express. “Chirurgen in Brazilië vertelden ons dat Melissa zou sterven omdat de behandeling haar immuunsysteem teveel verzwakt zou hebben.”

Maar aan Melissa haar lijden kwam gelukkig een einde. Toen de dokters haar voor de eerste keer onderzochten, waren ze geschokt hoe groot en complex de tumor was. De tumor had al haar kaken en tanden aangetast. Het werd en parasiet die zichzelf penetreerde in het lichaam van het meisje.

Lees ook  Heeft er iemand nog plastiek nodig? Opgeblazen pop Victoria wild is verdomd trots op haar lichaam (foto’s)

De operatie zou aanzienlijk moeilijker worden dan de dokters hadden verwacht. Er was ook een kans dat de operatie onsuccesvol zou zijn.

En dus was de eerste dag van de operatie aangebroken.

Haar familie zat vol zenuwen te wachten in de wachtkamer. De klok tikte, en elke minuut die voorbijging, stonden Melissa’s overlevingskansen op het spel.

Maar toen, na 8 lange uren, was de operatie eindelijk voorbij. De dokters konden de 3 kilo zware tumor verwijderen en alles was vlot verlopen.

Melissa zou een nieuw leven kunnen beginnen, en toen ze wakker werd kon ze nauwelijks geloven wat ze zag in de spiegel.

De chirurg had een vrij groot litteken achtergelaten op Melissa haar kaak, maar los daarvan zag ze er uit als een perfect gezond meisje!

Ze voelde zich beter dan ooit tevoren. Dit was de beste dag van haar leven!

Enkele weken later kon Melissa opnieuw zelfstandig eten.

Hoewel er nog een lange weg te gaan is tot Melissa volledig hersteld is, is haar situatie veel beter dan het ooit is geweest.

In de volgende 10 jaar, zal ze regelmatig op doktersbezoek moeten om ervoor te zorgen dat de tumor niet meer terugkeert.

Het zal veel geld kosten maar non-profit organisaties hebben gezegd dat ze de failie zullen helpen tot ze volledig genezen is.

Melissa is echt een moedig meisje.

Dankzij haar familie en de dokters, was het mogelijk om deze gruwelijke tumor te verslaan.

Het is geweldig wat er kan gebeuren als we elkaar allemaal wat helpen.

Melyssa en haar familie kunnen nu een gelukkig en gezond leven leiden. Ik wordt hier zo blij van.

Deel gerust dit mooie verhaal op Facebook als je ook wat positief nieuws wilt verspreiden onder je vrienden!

Mama laat haar 2 weken oude baby verhongeren – dan wordt er plotseling op de deur geklopt.

Hond ziet zijn baasje op het punt staan zelfmoord te plegen – realiseert de ernst van de situatie en reageert onmiddellijk