in

Toerist pakt haai uit het water om een selfie te nemen – daar kreeg ze meteen spijt van!

De meeste mensen snappen dat het niet een slim idee is om een haai met je blote handen uit het water te pakken. Ten eerste is het gevaarlijk en ten tweede is het respectloos. Je kan de natuur beter met rust laten.

De 35-jarige vrouw uit de onderstaande video snapte dat niet zo goed, maar ze leerde snel haar lesje. De onderstaande video werd op een Braziliaans strand gefilmd, waar een vrouw een kleine haai uit het water oppakte om een zogenaamde “selfie” mee te maken. Het dier was daar minder enthousiast over en liet dat blijken ook.

Lees ook  Vrouw in Wegmisbruikers wil niet op beeld – Wat ze dan doet is ongelofelijk…

De haai beet hard op de vinger van de vrouw. Hij liet niet los totdat haar vriend met veel kracht de vinger los kreeg. Vissen en de natuur verstoren in het gebied waar het voorval plaatsvond, een natuurpark op Fernando de Noronha, is ten strengste verboden. Het gebied staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Lees ook  Waarom het hebben van een coole tante zo belangrijk is voor een kind

De vrouwelijke toerist heeft achteraf waarschijnlijk spijt van haar domme actie. Naast een zere vinger, kreeg de vrouw, en haar vriend, een boete van 5400 euro, schrijft Daily Mail. De hoge boete geldt als waarschuwing voor andere toeristen.

Bekijk de video van het voorval hieronder. De vrouw heeft haar verdiende loon gekregen. Deel met ons wat je hier van vindt, in de reacties op Facebook!

Moeder die al 23 jaar dezelfde haarstijl heeft krijgt make-over, het resultaat maakt haar dochter aan het gillen

Familie is bang dat geliefde hond bosbranden niet heeft overleefd – dan staat ze een verrassing te wachten!