in

Toen werd ze enige passagier in het hele vliegtuig

Op 2 januari was Beth de enige passagier op een vlucht tussen New York en Washington, zo schrijft de Independent. Op Reddit legt ze uit dat de vlucht eigenlijk alleen bedoeld was om personeel te verplaatsen – maar door een fout van de luchtvaartmaatschappij betekende dit dat Beth ook toestemming kreeg om mee te vliegen.

Beth legt ook uit dat ze de kerst- en oudejaarsavond bij haar ouders doorbracht en daarom om 5 uur in de middag zou vliegen, maar de vlucht werd geannuleerd.

Een verwarde persoon bij de luchtvaartmaatschappij zette haar op de passagierslijst in een vliegtuig om 01.00 uur, dus ging Beth later naar huis terug naar haar ouders. Maar slechts een paar minuten later vond de luchtvaartmaatschappij een eerdere vlucht, maar die was eigenlijk bedoeld voor het personeel, met uitzondering van Beth!

Lees ook  Alle verpleegsters zijn tegelijkertijd zwanger - historische personeelsfoto gaat de wereld over

Ze werd nooit benaderd door de luchtvaartmaatschappij en toen ze later die avond terugkeerde naar het vliegveld en wachtte op haar vlucht, begon ze te begrijpen dat er iets niet klopte.

– Ik besefte dat er iets mis was toen ik de enige in de rij was, zo schreef ze op Reddit en vervolgde: een van de medewerkers van de luchtvaartmaatschappij arriveerde vlak voor het instappen bij mij en vroeg waar ik op zat te wachten. Toen ik mijn ticket liet zien, antwoordde de persoon gewoon “Ik wist dat dit ooit zou gebeuren…” met een lach.

Lees ook  Céline Dion speelt een klassiek kerstlied en niemand anders kan haar versie evenaren

Toen het instappen begon, kwamen alleen Beth en drie andere mensen in het vliegtuig binnen – twee piloten en een stewardess.

Ze lachten goed om de situatie en gaven haar een complete uitleg over de veiligheid, zoals gebruikelijk is. Eenmaal in de lucht wilde Beth de andere personen niet storen, dus sliep ze de hele tijd.

– Maar als ik eten had besteld, had ik waarschijnlijk een speciale behandeling gekregen, zo concludeert Beth.

Wauw, deze ervaring hadden we ook wel eens willen meemaken!

Terwijl zijn 2 kinderen waren vermist, verschijnen ze 3 jaar later plotseling voor zijn deur

Het gezin is begonnen met trainen, maar het is het gewicht van de alcoholische vader dat dan indruk maakt