in

Toen Jenni haar gestolen fiets terugvond op Facebook bedacht ze een GENIALE wraak!

Toen de fiets van Jenni Morton Humphrey gestolen werd besloot ze een geweldig plan om wraak te nemen op de dief. Ze besloot foto’s van haar fiets op Facebook te delen met de melding dat deze gestolen was. Gelukkig voor haar kreeg ze al snel reactie van één van haar vrienden.
De vriend van Jenni had de fiets ‘te koop’ aangeboden gezien op een Facebook groep waarin producten verkocht worden. Toen ze dit zag, kreeg ze een geweldig idee!

Lees ook  Ze namen een groepsfoto op hun vrijgezellenfeest, maar ze vluchten dan weg als ze een detail in de hoek zien

Jenni deed een erg hoog bod op de fiets en jawel, ze mocht langs komen om de fiets te proberen. Voordat ze haar plan uit ging voeren belde ze de politie, zij keurde haar plan af maar toch besloot ze het plan door te zetten en maakte een afspraak met de verkoper.

(Lees verder onder de foto)

Nadat ze zeker wist dat het haar fiets was vroeg Jenni aan de verkoper of ze de fiets een keer mocht proberen. De verkoper hielp zelfs mee met het zadel goed zetten zodat Jenni perfect op de fiets paste. Zodra de fiets gereed was voor Jenni sprong ze erop en fietste ze aan, de verkoper heeft haar (en de fiets) echter nooit meer teruggezien!

Lees ook  Heb jij of iemand in je gezin wel eens last van aften? Met deze tip kom je er voor altijd vanaf!

Wie van jou vrienden zou hier ook toe in staat zijn? DEEL dit met vrienden en familie!

Vermist blind hondje na vier dagen weer teruggevonden in de Gelderse bossen

De eland ligt negen uur op de parkeerplaats van het winkelcentrum – dan ontdekken ze waarom