in

Toen een bejaarde man naar een verzorgingstehuis moest verhuizen, gaat de familie het huis binnen en doen een verbluffende ontdekking.

Een zwaar verwaarloosde kat had wanhopig hulp nodig. Haar vacht was helemaal samen geklit. Haar naam is Hidey. Toen ze in het Animal Rescue League Shelter and Wildlife Center werd binnengebracht, leek ze wel op een octopus. Haar eigenaar, die aan Alzheimer lijdt, werd overgebracht naar een verzorgingstehuis. Het leek erop dat Hidey jarenlang verwaarloosd werd. Sommige van haar “dreadlocks” waren wel 20 cm lang.

Lees ook  Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord

Emily, een erkende dierenarts, nam de kat onder handen. Hidey werd tijdens de procedure verdoofd. Zoals je je wel kunt inbeelden voelt Hidey zich heel wat beter nu! Ze woont nu bij haar nieuwe familie in Pennsylvania.

Dit verhaal toont het belang aan om oudere personen en hun huisdieren goed op te volgen. De situatie van Hiday had vermeden kunnen worden.

Lees ook  Kapster redt het leven van klant met vlekje op haar hoofd.

 

Panische labrador smeekt politieagent om hem te volgen. Seconden later zijn ze beiden helden.

Moeder bevalt van drieling. Enkele dagen later zien dokters dat er iets grondig mis is met hun hoofden.