in

Toen deze hond merkte dat de baby niet meer ademde, greep hij naar buitengewone maatregelen.

Dit verhaal zal je de adem afsnijden. Wat er op een normale avond in het huis van Brousseau gebeurde, is ronduit wonderbaarlijk. Zonder Duke zou dit verhaal in een drama geëindigd zijn. Gelukkig was dat niet het geval.

Dit is Jenna Brousseau met haar 9 weken oude dochter Harper. De nacht voordien onderging ze een van de moeilijkste ervaringen die een jong gezin kan meemaken.

Zonder Duke, de trouwe familiehond, zou die nacht heel slecht afgelopen zijn.

Lees ook  Oplettende kijker redt leven presentatrice

Duke werd zes jaar geleden uit een asiel gered en geadopteerd. Vanaf dat ogenblik toonde hij zich altijd een trouwe en attente hond. Maar die nacht …

… gebeurde er iets ondenkbaar: de kleine Harper lag in haar wiegje te slapen met Duke naast haar op de grond. Plotseling merkte hij dat ze onregelmatig begon te ademen, en dan stopte ze helemaal met ademen.

Lees ook  Zoetermeerse Samuel (21) verliest moeder aan corona en wordt huurwoning uitgezet

Wetende dat er iets grondig fout was, liep hij de kamer van de ouders binnen en sprong op hun bed totdat ze wakker werden.

Zonder tijd te verliezen, leidde hij hen naar de kamer van de baby. Harper was door de verstikkingsverschijnselen al blauw uitgeslagen. Haar ouders vreesden het ergste en belden de ambulance.

Gelukkig ontsnapte Harper aan de dood. Maar haar echte redders is Duke.

Koppel adopteert de 3 kinderen van hun stervende buurvrouw. Maar als ze thuiskomen, kunnen ze hun ogen niet geloven …

Echtgenoot geeft vrouw altijd eerst te eten terwijl zijn eten koud wordt. Dan schuift ober ongevraagd aan tafel aan …