in

Toen de vrouw gevonden werd, was ze al lang dood. Maar wat de mannen onder haar zien, doet hen in tranen uitbarsten.

Als mensen zich in doodsgevaar bevinden, ontwikkelen ze steeds weer bovenmenselijke krachten. We hebben al verhalen gehoord over mensen die zich met hun laatste krachten naar het ziekenhuis slepen of hun gijzelnemers eigenhandig overmeesteren. Maar niets is zo groot als het moederinstinct wanneer ze haar baby moet beschermen. De vondst die een reddingsteam in het Verre Oosten deed, is daar nog het beste voorbeeld van.
Koortsachtig zijn de reddingswerkers op zoek naar overlevenden terwijl ze op een vrouw onder de brokstukken stoten die in een eigenaardige pose ligt – ze lijkt wel iets te omhelzen.

Lees ook  Trauma tienermeisjes na ver krachtingen Boyd van W.

De vrouw is blijkbaar al geruime tijd dood. Aangezien de opdracht van het team was om naar overlevende te zoeken, wilde ze hun speurtocht al verder zetten. Maar dan ging het hoofd van het team op zijn knieën zitten om het tafereel wat beter te bestuderen en zag hij dat de vrouw een jongetje in een doek gewikkeld vast had. Het team riep meteen een medisch team ter plaatse om de jongen te onderzoeken.

Lees ook  Klant poept in supermarkt en opent pak toiletpapier om zich schoon te vegen.

Maar dat is nog niet alles: als de redders de plaats wat beter bestuderen, ontdekken ze een mobieltje waarop een bericht te lezen was: “Voor het geval dat je zou overleven, denk er dan aan dat ik altijd van je gehouden heb.”

Er bestaat geen enkele twijfel over: deze moeder gaf haar leven voor dat van haar zoon. Haar ongelofelijke offer heeft ondertussen al de harten van duizenden mensen beroerd.

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Een goede dag: 2.400 honden gered in China!

Niemand geloofde hem toen hij het Ochtendritueel van dit eendje beschreef. Dus filmde hij DIT!