in

Tijdens sneeuwstorm wordt een geweldige oplossing gevonden voor zwerfhondjes

Een jaar geleden werd Turkije getroffen door een zware sneeuwstorm. Zo ook de stad Istanboel. The Dodo bericht dat Ali Çelik door de sneeuw bedekte straten op weg naar werk was. Plots zag hij iets bijzonders.

Een groep zwerfhonden had onderdak gevonden in een groot winkelcentrum, maar ze waren niet alleen. Drie lieve mensen waren bezig karton neer te leggen, waarop ze konden slapen, en bedekten ze met dekens tegen de kou. Ook was er eten en drinken aanwezig. Ali maakte er een foto van die snel viraal ging op sociale media.

Lees ook  Gedumpte hond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Wanneer dierenvriend ontdekt waarom, is ze furieus.

“Het was geweldig”, vertelde Ali aan ‘The Dodo’. Hij wist niet wie de mensen waren, “Ze waren daar om de dieren te helpen, niet om gezien te worden door anderen.”

Het was gelukkig geen isoleerde actie. Andere winkels in Istanboel boden tijdens het gure weer ook onderdak aan zwerfhonden.

Lees ook  Vrouw kreeg nog maanden te leven, maar overwint kanker na simpele verandering van dieet.

Het is prachtig om te zien was deze mensen hebben gedaan om deze dieren te helpen in tijden van nood! Vergeet niet dit bericht te delen als je het ook zo’n top actie vindt!

Een 80-jarige vrouw wilt vuilniszakken vol met bankbiljetten storten, wat er vervolgens gebeurd is niet te geloven!

Deze trage kassa irriteerde de klanten tot ze het bord lazen dat alles verklaarde