in

Tienerzoon wordt geweigerd voor de dans op het schoolbal. Maar als een vreemde opduikt, kan mama zich niet meer goed houden

Daniel, 17, had er altijd al van gedroomd om naar het schoolbal te gaan. Helaas werd hij door elk meisje dat hij vroeg afgewezen. Daniel heeft namelijk het syndroom van Down. Toen stond een meisje genaamd Kyle op en vroeg Daniel zelf uit om samen naar het bal te gaan: “Ik denk niet na over kinderen die een beperking hebben. Ik denk niet dat ze anders zijn”, zei Kyle. “Ik hoop dat we er een leuke avond van kunnen maken”.

Lees ook  Woede over varkens die gebruikt worden als crashtestdummy

De moeder van Daniel genaamd Tonya was helemaal in de wolken met het gebaar van Kyle: “Het gaat niet over de handicap van Daniel. Het gaat erom dat Kyle geen beperking ziet. Dat is wat je hart als mama wil.”

Ook het team van FOX5 Surprise Squad was verrast door het gebaar van Kyle en besloot om hen te verrassen met iets wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Van vervoerd worden met een blinkende Rolls Royce tot een intrede over de rode loper, barstte Daniel in tranen uit nog voor de avond goed en wel begonnen was.

Lees ook  Michella Kox: 'Ik ben ook besmet met corona virus!'

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!

Baby werd geweigerd door modellenbureau vanwege Downsyndroom, maar schittert nu in internationale reclamecampagne

De straathond had nog nooit liefde gevoeld. Als ze hem voor de eerste keer strelen? Kippenvel!