in

’Tieners vragen meisje (5) kleren uit te doen voor Happy Meal’

Een vader van een 5-jarig meisje zegt dat zijn dochter door twee jongens is benaderd om haarzelf te betasten. Als ’beloning’ zou ze een Happy Meal krijgen.

Het zou gaan om twee tieners van 14 jaar die in de wijk in Helmond bekendstaan als pesters, meldt Omroep Brabant.

De vader beschuldigt ze ervan zijn dochtertje zondagmiddag bij een plantsoen te hebben misbruikt aan de Theo Driessenhof.

Anderen zouden dat ook hebben gezien. „Inmiddels is er een melding gedaan bij de politie en donderdag is er een afspraak om aangifte te doen.”

Vader Niels wil vooral dat de jongens worden aangesproken en gestopt, laat hij aan de omroep weten. „Ik wil niet dat dit nog een keer gebeurt.

Lees ook  Dierenambulance haast zich voor witte slang onder keukenblok - blijkt tampon te zijn

De jongens zijn hier in de buurt wel bekend vanwege pesten, maar ook hebben ze vaker dit soort dingen gevraagd. Ik weet alleen niet of ze in die andere gevallen ook kinderen hebben betast.”

Bedreiging
De moeder van een van de jongens zou al bedreigd zijn. „Die kant moeten we niet op”, aldus Niels, die verder kalm blijft.

„Ik weet niet wat ze hieraan overhoudt. Het is nog te vroeg om te zien wat de gevolgen zijn. We hebben natuurlijk wel gezegd dat ze nooit meer voor iets lekkers haar kleren uit moet doen.”

Lees ook  Politie in Helmond is op zoek naar eigenaar van zeer pikant voorwerp

Volgens de vader van een van de beschuldigde jongens ligt het allemaal heel anders. „Het meisje wilde op het skateboard van de jongens en zij zeiden nee. Daarna deed ze zelf haar broekje naar beneden en de jongens schrokken daarvan.”

De politie is van de berichtgeving op de hoogte en stelt momenteel uit te zoeken wat er aan de hand is, aldus een woordvoerster tegen De Telegraaf, die verder niets kwijt wil.

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet ons nummer in je telefoon: +31 613650952

Date wil Gaby Blaaser zoenen (maar zij niet) DE BEELDEN

Komt er een tweede golf besmettingen? Dit denken deskundigen