in

Tieners spelen smerig spel met hun leraar: “Mijn familie, mijn vrienden en ik zijn jaar lang door hel gegaan”

Een man die in Nieuw-Zeeland lesgaf op een lagere school, is een jaar lang door een hel gegaan. Drie leerlingen van amper elf hadden hem beschuldigd van s*ksueel ongepast gedrag. Pas in de rechtbank kwam de schrijnende leugen aan het licht.

Drie elf jaar oude leerlingen hadden de smerigste streek uitgehaald met hun leraar op een lagere school in Auckland, Nieuw-Zeeland. Ze beweerden dat hij hun haar ongepast “streelde”, met zijn hand over hun buik wreef en de borsten vastpakte van nog een ander slachtoffer.

Toen de zaak voor de rechtbank kwam, gaf één van de leerlingen toe dat ze een leugen had verteld aan de politie over het feit dat ze haar leraar een ander meisje had zien betasten. Ze hield wel vol dat leraar haar zelf betast had. “Een vriendin zei me dat ze betast was en ik deed alsof ik haar geloofde”, klonk het.

Lees ook  Gepeste tiener durft niet naar het gala te gaan – dan kloppen 120 motorrijders op haar deur

Een jongen die eerst ook beweerde getuige te zijn van het m*sbruik, verklaarde later dat ze het plannetje hadden gesmeed opdat de leraar ontslagen zou worden. “Ik deed mee met mijn vrienden omdat ik hen wilde steunen”, aldus de jongen.

De leraar verklaarde eerder al dat er in maart een serieus conflict was geweest tussen hem en de leerlingen en zijn advocaat legde in de rechtbank uit dat de kinderen na het incident het plan hadden gesmeed om hem buiten te krijgen. Hij werd onschuldig bevonden.

Lees ook  Man duwt levende paling in achterste - Paling overleden

“Toen ik het verdict hoorde was ik verbijsterd, opgelucht en boos omdat mijn bejaarde ouders, familie en vrienden een jaar lang door zo’n trauma, door de hel zijn moeten gaan”, reageerde hij in New Zealand Herald. De man was nauwelijks een dag na de valse verklaringen van zijn leerlingen ontslagen op zijn school en is zijn vertrouwen in het onderwijssysteem helemaal kwijt. “Alleen dankzij de steun van collega’s, vrienden en familie kon ik nog enigszins doen alsof ik een ‘normaal’ leven leidde.”

BIZAR: deze vrouw dacht dat ze scheerbultjes had maar de waarheid was veel erger…

Verliefd tienerkoppel maandenlang van aardbol verdwenen, tot politie gruwelijke ontdekking doet