in

Tieners lokken interim leraar naar buiten. Hij werpt een blik en beseft dat ze andere plannen hebben.

Lesgeven is geen eenvoudig beroep. Leraren zijn immers niet alleen onderwijzers. Het zijn verplegers, therapeuten, gedragsconsulenten en soms zelfs scheidsrechters. Ze geven les omdat ze van kinderen houden en in hun toekomst geloven. De meesten geloven dat ze echt een verschil kunnen maken in het leven van elk kind dat voor hen zit. Maar dit gevoel is niet bij alle studenten wederzijds. Vooral interim leraren krijgen het soms hard te verduren, met studenten die misbruik maken van hun gebrek aan kennis over de klas. Interim leraren zijn dan ook vaak het mikpunt van flauwe grappen.

Lees ook  Roekeloze vader die met dochtertje bungeejumpt zorgt voor veel ophef

Maar aan de Douglas High School in Minden, Nevada, is er een interim leraar die de harten van zijn studenten gewonnen had. Mr. Gonzales vertelde de kinderen altijd hoeveel hij om hen gaf. De man zei dat de studenten “niet beseffen hoe geweldig ze zijn.” Dus besloot de studentenorganisatie om Gonzales te laten zien wat ze over hem dachten. Ze contacteerden Brent Camalich, oprichter van het “Dude. Be Nice” programma van wie het de missie is om “mensen te inspireren om zichzelf en anderen beter te behandelen.”

Lees ook  Dieven proberen brandstof te stelen uit bus, maar zuigen per ongeluk toiletafval leeg

De leerlingen organiseerden een geweldige verrassing voor hun geliefde interim leraar. Brent lokte hem mee naar buiten onder het voorwendsel om dozen te helpen verhuizen, maar toen de oudere man door de deur stapte, was hij geschokt. Daar voor hem stond een grote bende studenten met bordjes in de handen, ballonnen en zelfs een grote muurprent van hem op de school. Maar dat is nog niet alles …

Bekijk hieronder hoe deze prachtige groep studenten hun dankbaarheid voor deze toegewijde leraar toonden!

Dit is hilarisch… Deze man dacht dat zijn voet aan het afsterven was, maar toen vertelde zijn vriendin de waarheid!

Psychologen waarschuwen: déze dingen mag je nooit tegen je kind zeggen!