in

Tieners beginnen een walgelijke “George Floyd Challenge”

Een walgelijke trend genaamd de “George Floyd Challenge” is ontstaan op de sociale media, waarbij tientallen tieners op ziekelijke wijze de spot drijven met de fatale arrestatie in Minneapolis.

De uitdaging heeft geleid tot actie van enkele social media-giganten, waarbij #GeorgeFloydChallenge geen resultaten op Facebook teruggaf en een “Hashtag is verborgen” bericht op de zustersite, Instagram, werd geplaatst.

Een woordvoerder van Facebook vertelde de New York Post:

Lees ook  Niemand geloofde dat hun baby en hond dit deden, dus filmden ze het geweldige resultaat

We zijn ons ervan bewust, en verwijderen deze berichten voor het schenden van onze communautaire normen.

Een politieverklaring zei:
Wij kunnen bevestigen wij onderzoeken nadat een beeld op sociale media werd gedeeld die twee mensen toonde die de recente dood van de burger George Floyd van de V.S. imiteren.

Er werd een onderzoek ingesteld en gisteren (zondag) arresteerden agenten twee mannen van 19 jaar en een andere man van 18 jaar op verdenking van het versturen van berichten die angst en ongerustheid veroorzaken.

Lees ook  Vrouw dood gevonden bij blussen van brand in haar huis in Moerdijk

Ze zijn sindsdien op borgtocht vrijgelaten. We begrijpen dat deze social media-post aanzienlijke opschudding heeft veroorzaakt en we willen het publiek geruststellen dat er een stevig onderzoek naar wordt ingesteld en dat het wordt behandeld als een haatmisdrijf.

Meisje met Down sydroom, waarvan artsen vonden dat ze naar een instelling moest, wordt topmodel

Sofia (27) heeft s*ks met al haar vrienden en raadt het iedereen aan