in

Tienermoeder stond zoon af voor adoptie. 35 jaar later, na een jarenlange zoektocht, verrast hij haar.

Zwanger worden op 15-jarige leeftijd is niet eenvoudig. Dat is echter precies wat Stacey Faix overkwam. Ze had geen andere keuze dan de baby na de bevalling meteen af te staan voor adoptie.

Nu leidt Stacey een gelukkig leven, maar haar zoontje kon ze nooit uit haar hoofd zetten. Haar ondertussen 35-jarige zoon had jarenlang geprobeerd om zijn biologische moeder te vinden, maar tevergeefs. Volgens ABC News werd zijn geboorteakte vernield tijdens een overstroming. Stephen begon stilaan de hoop op te geven dat hij zijn biologische moeder ooit zou kennen.

In november 2017 werd in de Verenigde Staten echter een nieuwe wet aangenomen waardoor geadopteerde kinderen hun originele geboorteakte kunnen opvragen. Stephen, die Amerikaans legerveteraan is, vulde meteen de nodige formulieren in en vond in april zo zijn lang verloren moeder Stacey Faix.

Lees ook  Grote klopjacht in bossen op voortvluchtige p*dofiel na ontvoering meisje (12)

Als bij toeval ontdekte hij dat zijn moeder lid was van een veteranenorganisatie in Pittsburgh. Stephen was lid van dezelfde vereniging, maar dan in Ohio. Zonder Stacey vooraf te informeren, nam Stephen contact op met de organisatie om een verrassing voor zijn moeder te organiseren.

De verrassing vond plaats tijdens de halve marathon van Pittsburgh. Stacey kreeg eerst een kaartje van Stephen:

“Het is 13.075 dagen geleden dat je me voor de laatste keer zag. Ik wil je geen dag langer laten wachten.”

Lees ook  Gezin slaat op de vlucht voor een bosbrand – hun hond blijft echter achter

Terwijl Stacey het kaartje met open mond las, kwam Stephen op haar toegelopen. Hij had zich al die tijd verschanst in een mobiel toilet.

Onnodig te zeggen dat de reünie erg ontroerend was! Stacey bekende dat dit de eerste keer was dat ze haar zoon vasthield. Indertijd had de verpleegster immers gezegd dat het beter was dat ze de baby niet zou vasthouden. Als herinnering aan hun reünie schonk Stephen zijn mama ook nog een mooi hangertje.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT ALS OOK JIJ DIT ZO MOOI VOND!

Hond bevrijd van leven aan ketting, zijn reactie als hij voor de eerste keer de oceaan ziet, gaat viraal.

Amper 1 op 10 kan deze puzzel kraken. vind het hoogst mogelijke getal door slechts 2 lucifers te verplaatsen.