in

Tiener wordt gefatshamed in bakkerij – en neemt meteen de perfecte wraak.

Het is een droevige realiteit dat pesten nog al te vaak voorkomt in het dagelijks leven. Of het nu online is, op de werkplek of thuis, het is iets wat de meeste mensen kan overkomen. Het gebeurt zelfs in het openbaar. Vraag dat maar aan de 19-jarige Vega Blossom, die op 31 maart naar haar favoriete bakker Designer Desserts ging om zes cupcakes te kopen.

Toen ze daar was, werd ze het slachtoffer van verbaal misbruik omwille van haar gewicht. Wisten haar pestkoppen veel dat ze een truc uit haar mouw zou schudden. Ze kreeg haar wraak op de beste mogelijke manier.

Het begon allemaal toen Vega stond aan te schuiven. De vrouw voor haar wachtte op een cake en Vega hoorde hoe een oudere dame en haar vriend achter haar in de wachtrij onbeschofte opmerkingen over de vertraging maakten.

Nadat de vrouw haar cake had gekregen, stapte Vega naar de toonbank om haar bestelling door te geven. Op dat moment maakte de vrouw achter haar nog een opmerking … en deze was op haar gericht.

Lees ook  Waarom het hebben van een coole tante zo belangrijk is voor een kind

De vrouw sneerde: “Laten we hopen dat deze dikke b**** niet alle cupcakes koopt.”

Uiteraard was Blossom erg overstuur door deze gemene opmerking.

“Toen ik de gemene dingen hoorde die de vrouw zei, wilde ik eerlijk gezegd gewoon huilen”, zei ze. “Het kwetste me echt.”

Wat Blossom nog het meest schokte was hoe de vrouw zonder schroom iemand kon bodyshamen in het openbaar.

“Normaal zou ik me er niet zo aan storen, maar het feit dat ik deze vrouw niet kende en dat ze het zo luid en grof zei, maakte het anders.”

Bossom kon wel door de grond zakken. Ze had de bakkerij kunnen verlaten en het achter zich laten. Dat deed ze niet. Ze besloot om wraak te nemen op de best mogelijke manier. In plaats van zes cupcakes te bestellen, bestelde Blossom alle cupcakes die de bakkerij in voorraad had.

Lees ook  Psychologen waarschuwen: déze dingen mag je nooit tegen je kind zeggen!

De vrouw achter haar was woedend en bleef Blossom pesten terwijl ze 54 dollar betaalde voor een zak van 20 cupcakes. Omdat het bakkerijpersoneel de gemene woorden van de vrouw hadden gehoord, gaven ze haar ook nog eens een assortiment gratis koekjes en chocolade.

Blossom genoot van de cakes met vrienden en familie. Later die avond deelde ze de ervaring op Facebook, waar haar verhaal snel viraal ging. Het vergaarde wel 80.000 likes en 25.000 shares. Meer nog, Designer Desserts kreeg lucht van de situatie en besloot om actie te ondernemen.

De volgende dagen stuurde de bakkerij cupcakes naar het werk van Blossom om hun waardering te laten blijken.

Blossom schreef op Facebook: “Designer Desserts bezorgde me nu al twee dagen op rij cupcakes op het werk en ik ben deze jongens zo oprecht dankbaar om alles wat ze voor me deden.”

Wat een geweldig verhaal over een jongedame die weigerde om zich te laten kwetsen door hatelijke woorden!

Man ziet Deense dog zich vreemd gedragen op de oprit. Dan komt er een bloedstollende schreeuw uit het huis van buren.

Doodsbange 11-jarige overhandigt geheim briefje aan leraar. Hij rent meteen naar de telefoon en belt de politie.