in

Tiener wordt beschoten en overreden terwijl hij het leven van een vrouw probeert te redden!

Daniel Wesley is een 17 jarige scholier. Wat deze tiener enorm bijzonder maakt is dat hij zijn leven op het spel heeft gezet om het leven van April Peck te redden.

Wanneer Daniel ziet dat April uit een rijdende auto wordt gegooid rent hij direct naar haar toe. De vrouw blijkt neergeschoten te zijn door een man in de auto. De man doet de deur van de auto open en zegt Daniel dat als hij April helpt hij hem ook zal neerschieten.

Ondanks de waarschuwing rent Daniel door. De man in de auto houdt woord en schiet Daniel in zijn bil. Daniel wordt nog een keer beschoten en in zijn arm geraakt. Wanneer hij op straat ligt rijd de man ook nog over zijn benen heen..

Lees ook  Mooiste vrouw van 2018 krijgt haatreacties vanwege haar ‘lelijke baby’

Hoewel Daniel het leven van April niet heeft kunnen redden is zijn actie enorm heldhaftig. Hij heeft zijn eigen leven op het spel gezet terwijl hij dat van April probeerde te redden.

De moordenaar van April bleek, Terrell Walker. Hij zit inmiddels achter de tralies voor zijn verschrikkelijk daad.

Daniel herstelt gelukkig goed van zijn verwondingen. In het ziekenhuis komt de gouverneur van Louisiana langs die hem vraagt wat de held graag zou willen. Daniel vraagt om er misschien een automaat met root beer in zijn woonplaats kan worden geplaatst. Dit is namelijk zijn favoriete drankje en geen enkele automaat heeft root beer.

Lees ook  De man die 945 dagen lang vrijwillig in Auschwitz zat

Binnen korte tijd gaat zijn wens natuurlijk in vervulling. Deze tiener is een ware held en verdient een bijzonder bedankje. Deel zijn verhaal op Facebook en geef hem natuurlijk een duimpje omhoog!

2 peuters dood aangetroffen in hun bed. De doodsoorzaak is hartverscheurend.

15-jarige ballerina verliest haar been door kanker maar dan doet ze DIT!