in

Tiener verrast meisje dat verschrikkelijk werd gepest op Valentijnsdag

Valentijnsdag is bedoeld om de liefde te vieren. Meestal zijn het geliefden die elkaar wat extra aandacht geven, maar dat hoeft niet per se. Een lief gebaar van iemand anders is altijd leuk!

Met die gedachte bracht de 12-jarige Aislinn Bowermaster wat lekkers mee voor haar klasgenootjes op Valentijnsdag. Alleen kreeg ze stank voor dank. Aan Local 12 vertelde haar moeder Kirsten dat het arme meisje huilend thuis kwam.

Snikkend vertelde ze haar moeder dat ze gepest werd om haar traktaties en daarnaast ook nog eens om haar uiterlijk. Ze vroeg aan haar moeder: “Mamma, waarom vinden ze me niet aardig?”. Kirsten gaf aan dat dat haar hart brak.

Lees ook  Woeste vrouw knipt het geslachtsdeel van haar ontrouwe man af. In het ziekenhuis doet ze het vervolgens nogmaals!

Toen de 15-jarige Isaiah Greiner het verhaal hoorde wist hij dat hij iets moest doen. De twee families zijn goede vrienden van elkaar en dit kon hij niet over zijn kant laten gaan.

En dus, twee dagen na Valentijn, liep een nerveuze Isaiah door de kantine van ‘East Clinton Junior High School’. Met in zijn armen een enorme teddybeer, bonbons en rozen. Tussen de rozen was een briefje verstopt met de woorden: “Gelukkige Valentijnsdag. Vergeet niet hoe mooi je bent”.

Lees ook  Moeders boos op foto’s van Kate Middleton na de bevalling: “Ik wilde gewoon gillen”

Zijn moeder plaatste een filmpje op Facebook van de ontmoeting. Daarop is te zien dat de kinderen in de kantine applaudisseerden luid en juichten voor Aislinn. Zelf was de rest van de dag in de wolken. Het deed haar erg goed voelen, vertelde ze Local 12.

Wat ontzettend lief van Isaiah! En ook nog eens dapper, het kan niet makkelijk zijn om dit tussen al die jongeren te doen. Vindt jij het ook zo’n geweldige actie? Laat het ons weten in de reacties!

Olifanten herenigen na 22 jaar – wat een emotioneel moment!

Deze grootouders proberen de baby te leren praten, maar ze hadden het woord dat hij koos niet verwacht