in

Tiener riskeert 10 jaar gevangenis omdat ze de schoft die haar probeerde te verkrachten neerstak.

Een 19-jarig meisje riskeert tot 10 jaar gevangenis nadat ze een man neerstak die haar onder bedreiging van een mes wilde aanranden en haar angstkreten negeerde.

De studente genaamd Darya Ageniy zegt dat ze in Tuapse aan de Zwarte Zee in Rusland langs achter werd aangevallen.

Terwijl hij haar ondergoed probeerde los te trekken, greep ze in haar tas naar een mes dat ze gebruikte om haar tekenpotloden aan te scherpen en stak de man in de buik. Daarna kon ze vluchten.

De zaak zorgde in Rusland voor heel wat ophef nadat de politie naar Moskou vloog om de vrouw op te pakken wegens “zware slagen en verwondingen”, terwijl ze weigerden om een zaak te openen naar poging tot verkrachting.

Darya zei dat de politie haar behandelde als een “moordenaar” die in de gevangenis gegooid zou worden.

Haar vermoedelijke aanvaller – een getrouwde vader met een vierjarige dochter – beweerde aan de politie dat hij haar “poëzie aan het lezen” was toen hij zonder enige aanleiding werd neergestoken.

Haar advocaat Evgeny Salomatov zegt dat ze het slachtoffer werd van de schokkende incompetentie en seksisme van de politie.

Darya was 18 jaar oud toen het incident gebeurde in een badplaats aan de Zwarte Zee. Haar advocaat zei dat de aanvaller “haar een mes toonde, haar shirt omhoog trok en haar ondergoed probeerde los te rukken.” De advocaat vervolgde: “Hij had haar met een ziekte kunnen besmetten, een diep psychologisch trauma kunnen veroorzaken of haar zelfs kunnen vermoorden.”

De man zei dat zijn darmen geraakt werden en eiste een schadevergoeding van ongeveer 4.000 euro.

De Russische politie wenste geen commentaar te leveren op de lopende zaak.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT ER GERECHTIGHEID GESCHIEDT.

Dame met hoge nood besluit bij halte creatief naar het toilet te gaan

Bewoners redden enorme spin tijdens overstroming