in

Tiener pikt haar kleine broertje op school op, uren later ziet moeder het ondenkbare online

Voor ouders kan een normale dag snel veranderen wanneer zich een noodgeval voordoet bij een van hun kinderen.

Dit gebeurde met Candice – de school van haar zoon belde midden op de dag omdat hij vroeg moest worden opgehaald. Ze was niet in staat om daar meteen te komen, dus vroeg ze haar tienerdochter om hem in plaats daarvan op te halen.

Maar toen ze enkele uren later nog niet thuis waren, begon Candice zich zorgen te maken. Toen vond ze een foto online die haar hart deed smelten.

We zijn erg blij om verhalen te vertellen die ons hart raken en dat we hopen dat je het leuk vindt om te lezen. Maar in sommige verhalen is het eigen verhaal van de hoofdpersonen over de gebeurtenissen zo ontroerend dat het het waard is om te worden gelezen zoals het is geschreven.

Lees ook  Hond is vel over been als hij op straat wordt gevonden - reddende engel geeft hem zijn leven terug

Dat gezegd hebbende, lees wat moeder Candice Curry te zeggen had over haar zoon en tienerdochter:

“We hadden vandaag een situatie waarbij onze tiener vroeg moest vertrekken en haar broertje van zijn school moest ophalen.”

“Ik dacht dat ze hem mee naar huis nam totdat ik haar snapchat zag (sociale media-netwerk dat gebruikt werd om foto’s te delen met vrienden en familie).”

Heeft haar broer naar school gebracht

“In plaats van de klas te missen, nam ze eigenlijk haar drie jaar oude broer mee naar de middelbare school en liet hem op haar slapen terwijl ze haar laatste les van de dag voltooide. Ik ben niet zeker van wat voor regels werden verbroken, maar het kan me ook gewoon niet schelen. Mijn lieve tiener hielp haar familie en keerde terug naar haar andere verantwoordelijkheid tijdens het knuffelen van haar broertje. “

“Ik ben of de slechtste moeder ter wereld of helemaal gek. Vertel me alsjeblieft niet welke, laat me in onwetende gelukzaligheid leven terwijl ik naar deze foto staar. “

 

Lees ook  Roxeanne Hazes vertelt in een lief bericht waarom haar verloofde Erik haar held is
“Het leven is kort”

“Het leven is kort. Dit zijn de momenten die het zo ongelooflijk zoet maken, “schreef Candice.

Na het schrijven van het bericht hebben duizenden mensen het leuk gevonden, becommentarieerd en gedeeld. Velen hebben hun warme wensen naar Candice en haar dochter gestuurd. Dit is familieliefde wanneer het het mooist is.

Ik denk dat de acties van Candice’s tienerdochter prachtig hartverwarmend waren. Gelieve te delen met je vrienden als je akkoord gaat!

Papa vraagt “Waar is je broer?” Het antwoord van het babymeisje doet iedereens harten ogenblikkelijk smelten.

Moeder doet een beroep op de terugkeer van de gestolen ketting van de dode zoon – dief doet iets dat haar hart breekt