in

Tiener neemt perfecte wraak na te worden vernederd voor haar gewicht

Helaas is het de trieste waarheid dat pesten nog altijd deel uitmaakt van de hedendaagse samenleving.

Of het nu online gebeurt, op het werk, of thuis, het is iets wat iedereen kan overkomen en zware gevolgen heeft voor de gepeste.

Want het gebeurt zelfs openbaar, vraag het maar eens aan de 19-jarige Vega Blossom, die op 31 maart zes gebakjes ging halen in haar favoriete bakkerij tijdens Pasen.

Terwijl ze daar was, werd ze het slachtoffer van verbaal geweld over haar gewicht. Wat haar pestkoppen echter niet wisten, was dat Vega een slim antwoord had voor de pesters.

Tot slot zo nam ze wraak op een bijzonder fantastische wijze..

Het begon al toen Vega in de rij stond aan te schuiven. De vrouw voor haar was aan het wachten op cake, en dat bleek een poos te duren. Vega kon een oudere vrouw en haar vriendin horen, achteraan in de rij, terwijl ze grove commentaar hadden over de lange wachttijd.

Uiteindelijk, nadat de vrouw haar cake had gekregen, kon Vega haar besteling maken. Toen hoorde ze de vrouw achter haar een andere opmerking maken… en deze was aan haar gericht.

Volgens Liftable, snauwde de vrouw: “Laten we hopen dat deze dikke h*er niet alle gebakjes koopt!”

Lees ook  61-jarige trotseert leeftijd in haar wit badpak - kijk nu wanneer ze zich omdraait

Het meisje was natuurlijk erg boos door de belediging.

“Toen ik de vieze woorden hoorde die de vrouw naar me sneerde, wou ik echt huilen,” zei ze. “Dit kwetst mijn gevoelens.”

“ook tijdens mijn jeugd al gepest”

Maar wat Vega het meest van al choqueerde was hoe de vrouw zonder mededogen het meisje vernederde om haar gewicht, de zogenaamde term “fat shaming”.

Als ze er nu op terugkijkt, vertelt ze: “Tijdens mijn jeugd als mollig meisje kreeg ik altijd dergelijke opmerkingen naar me geslingerd, over mijn gewicht, van mensen die duidelijk denken dat ze het nodig vinden om dit te doen.”

“Dingen zoals deze zouden me geen pijn doen, maar het feit dat ik deze vrouwen zelfs niet kende, en ze dit zo luid en trots zeiden, zodat ik het duidelijk kon horen, was anders dan de andere keren.”

Uiteindelijk kon Vega gehuild hebben, ze kon er triest over zijn, maar dat deed ze niet. Ze verliet de bakkerij boos en probeerde het achter zich te laten. Maar dat deed ze niet. Want ze besloot dat het tijd was om de vrouw in kwestie van antwoord te dienen!

Perfecte wraak

In plaats van zes gebakjes te bestellen, bestelde ze elk soort gebakje die er te verkrijgen was.

Lees ook  Dokters denken dat de man longkanker heeft. Maar hun monden vallen wagenwijd open als ze zien wat de “tumor” echt is.

Hierdoor was de vrouw achter haar, overduidelijk, woedend en bleef ze Vega nog verder bespotten toen ze 55 dollar betaalde voor 20 grote gebakjes.

Doordat de medewerkers van de bakkerij hoorden hoe de vrouw haar verweten voor het vuil van de straat, gaven ze haar er nog eens een assortiment koekjes en chocolaatjes gratis bij.

In de dagen hierna stuurde de bakkerij gebakjes naar waar Vega werkt, om haar een hart onder de riem te steken.

Ze schreef op Facebook: “Twee dagen na elkaar heeft Designer-Desserts-Valparaiso me gebakjes laten brengen op het werk, en ik ben ze zo dankbaar dat ze dit doen voor me.”

Wat een geweldig verhaal van een jong meisje die weigerde om zich te laten kwetsen door de gemene woorden van een onmens. Het is ook geweldig om te zien dat deze bakkerij zoveel steun biedt aan haar klant!

Samen moeten we pesten tegengaan! Deel dit geweldige verhaal zodat mensen beseffen dat het nog steeds een groot probleem is in de wereld, en dat niemand hun waardigheid mag ontnomen worden.

Ben jij al eens het slachtoffer geweest van pesten? Deel het in de comments!

Heftigste Temptation Island momenten: dit zijn ze allemaal

Briefje achtergelaten op ambulance raam heeft internet boos gemaakt