in

Tiener met “Ik ben een dief” tattoo op zijn voorhoofd werd gearresteerd voor … stelen.

Een tiener met “Ik ben een dief en een idioot” op zijn voorhoofd getatoeëerd werd gearresteerd voor … stelen. Deze onfortuinlijke tattoo kreeg hij nadat twee mannen hem betrapten op het stelen van een fiets. Een jaar later werd de 18-jarige Ruan Rocha da Sila in Sao Paolo opnieuw betrapt.

De militaire politie arresteerde hem nadat hij in supermarkt geprobeerd had om vijf busjes deodorant te stelen.

Lees ook  Agenten lopen Sint-Maarten met kinderen nadat hun opa plotseling was overleden

De folteraars van Silva werden aangehouden nadat ze zichzelf filmden toen ze de tattoo zetten en de foto’s naar vrienden hadden gestuurd.

Tattooartiest Maycon Wesley Carvalho (27) en buur Ronildo Moreira de Aruao (29) werden beiden schuldig bevonden aan forteling en veroordeeld tot 3 jaar gevangenis.

In de video zegt Carvalho: “Het gaat pijn doen, het gaat pijn doen.”

Lees ook  Bejaarde man (77) laat mislukte overvaller zien dat hij nog een goede rechtse heeft.

Silva werd in afwachting van zijn proces ondertussen vrijgelaten. Zijn neef vertelde de lokale media dat hij opnieuw aan het stelen was omdat hij hervallen was in een drugsverslaving. Tijdens het proces in zijn folterzaak liet hij verstaan dat hij behandeld werd wegens een crack en alcoholverslaving.

Dit is wat er met je brein gebeurt als je 10 jaar lang de pil slikt

Honden willen maar niet van elkaar scheiden wanneer ze in asiel zitten – hun verzorgers besluiten om een uitzondering te maken