in

Tiener maakt het leven van zijn leraar een hel – Briljante straf van vader doet ouders kapotlachen

Wat is het meest beschamende ooit? Het antwoord tot deze vraag verschilt van persoon tot persoon. Maar voor tieners, is er iets specifiek dat hen altijd kan doen schamen, namelijk hun ouders!

Toen en 17-jarige knul uit Texas zich erg fout gedroeg op school, kwam zijn vader met een geniaal idee op de proppen. In de plaats van hem huisarrest of zo te geven, besloot hij om hem een creatieve straf te geven.

Het begon allemaal toen de leraar van de 17-jarige Bradley Jr. Howard herhaaldelijk klaagde dat de puber teveel babbelde in klas.

“Ik praat gewoon graag, en dus stuurde mijn leraar een e-mail naar m’n vader,” vertelde Brad aan BuzzFeed News.

Ten slotte beseften Brad’s ouders dat ze iets moesten doen om dat te stoppen, en dus kwam de vader met een ongewone oplossing.

Lees ook  Pitbull rent huis in en grijpt 7-maanden oude baby: De reden waarom brengt me tot tranen

“Om de een of andere reden, zei ik “Luister, als we nog een keer iets horen van je leraar, dan zal ik naar school komen en naast je komen zitten in klas,” vertelde de vader aan BuzzFeed.

Het is een waarschuwingssignaal dat alle tieners au serieux zouden nemen, maar deze 17-jarige knaap werd er niet door afgeschrikt. Uiteindelijk kreeg de vader opnieuw een telefoontje van zijn leerkracht en de vader wist dat hij zijn belofte waar moest maken.

Zo gezegd, zo gedaan, en toen de tiener naar school ging op een dag, vond hij tot zijn grote schrik zijn vader in klas, aan een tafel.

“Ik merkte hem eerst zelfs niet op, tot ik gedag had gezegd aan al m’n vrienden, maar ik was wel in shock,” zei de tiener.

Lees ook  56-jarige vrouw vermoordt de verkr*chter van haar dochter – en krijgt geen gevangenisstraf.

Brad’s klasgenoten gierden van het lachen met de hele situatie. En Brad’s kleine zusje, Molli, besloot om er een bericht over te plaatsen op Twitter, met de foto hieronder en de tekst: ‘Mijn vader zei tegen mijn boer dat als hij nog een keer een opmerking krijgt van zijn leraar over zijn gedrag in klas, dan zou mijn vader naast hem gaan zitten in klas… En die opmerking kwam er…”

Mama Denise Howard, reageerde later op de gebeurtenis: “De Howards zijn een beroemde familie. We hadden plezier hiermee, maar bovenal hopen we dat we geen negatieve opmerkingen meer krijgen over Bradley zijn luid gedrag in klas,” schreef ze op Facebook.

Bekijk de video over het incident hieronder:

Deel als je ook gelachen hebt met de creatieve straf van deze vader!

Een kind valt in gorillaverblijf in de dierentuin – dan komt er een enorme gorilla aanlopen en houdt iedereen zijn adem in

Jongen koopt schilderij voor 2 dollar – 2 maanden later ontdekt hij iets ongelooflijks