in

Tiener loopt vreemdeling in de winkel voorbij – werpt één blik op zijn rug en pakt meteen telefoon

Toen Karen Aguayo en haar vrienden gingen winkelen in hun plaatselijke Costco-supermarkt in Arizona, werd hun aandacht gevangen door een man in een van de gangpaden.

De man doorzocht de winkel voor boodschappen met zijn elektronische winkelwagentje, net als vele anderen in het gebouw.

Maar er was iets met de man die hem anders maakte dan de rest – iets dat Karen en haar vrienden duidelijk werd toen ze zijn t-shirt zagen.

Vanaf het moment dat Karen de woorden op zijn rug zag, wist ze dat ze iets moest doen.

Robert Duran, 67, en zijn vrouw zijn gewend geraakt aan de aandacht die hun t-shirts krijgen.

Ze negeren meestal de blikken die ze krijgen, maar ze zijn meer dan bereid om met iedereen te praten die naar voren komt en vragen stelt.

In een oogopslag ziet het shirt eruit als een miljoen anderen; het is gewoon zwart met witte tekst. Wanneer iemand echter de tijd neemt om de woorden te lezen, is het onmogelijk om niet te worden geraakt.

Robert en zijn vrouw hadden één gemeenschappelijke wens, en het was dat iemand als Karen de t-shirt zou zien en alles zou doen wat ze konden om te helpen.

Helaas lijdt Robert aan nierfalen. Hij heeft momenteel drie keer per week dialyse nodig, waarbij elke sessie vier uur duurt.

Lees ook  11-jarige verloor zijn hond maanden geleden, maar dan wordt de viervoeter teruggevonden

Hij werd uiteindelijk op een donorwachtlijst geplaatst nadat een arts hem had gediagnosticeerd met chronisch nierfalen, fase 5.

Toen Karen en haar vrienden lazen wat er op Robert’s hemd stond, besloten ze hem te stoppen en een paar vragen te stellen.

Robert’s t-shirt zag er zo uit:

“NIERDONOR NODIG. TYPE B +. VRAAG ME HOE “.

Karen vond dat ze iets moest doen, dus uploadde ze de foto die ze had genomen naar sociale media. Ze wilde alles doen wat ze kon om Robert te helpen de donor te vinden waarnaar hij op zoek was.

De resultaten zijn verbluffend – velen hebben contact opgenomen met Robert en het bericht van Karen is meer dan 260.000 keer gedeeld.

Karen vertelde AZCentral: “Toen ik zijn hemd eenmaal had gelezen, voelde ik iets in mijn hart. Het is niet elke dag dat je shirts ziet die dat zeggen en dat was een primeur voor mijn vrienden en ik. ”

Het blijkt dat Robert niet de enige persoon in Arizona is die op een perfecte match wacht.

Meer dan 2100 mensen hebben behoefte aan nieuwe organen, volgens het donornetwerk van Arizona. De meeste van die mensen wachten op niertransplantaties.

Lees ook  Zwangere hond bij asiel zou slechts een paar puppies krijgen – maar de röntgenfoto had het helemaal mis

Op dit moment is het niet per se de dialyse of symptomen van de ziekte die het moeilijkste probleem vormen voor Robert en zijn familie. Het is meer het pijnlijke wachten.

Robert gaf toe aan AZCentral dat zijn vrouw het moeilijk heeft gehad. Telkens als de telefoon rinkelt, piekt haar verwachting. Ze vragen zich allebei meteen af ​​… Is dit het moment dat ze bellen om te zeggen dat ze een donor hebben gevonden?

Robert’s worstelingen

Over de worsteling van zijn vrouw, zegt Robert het volgende: “Het scheurt haar uit elkaar.”

Natuurlijk zou Robert nooit hebben kunnen geloven dat een regelmatige boodschappenbezoek voor boodschappen zou kunnen leiden tot een ontmoeting die zijn leven misschien wel zou redden.

En toch zit het leven vol met zulke onverwachte wendingen. Robert beschrijft Karen en haar vrienden als “heiligen”.

“Ik denk dat de Heer ze voor mij heeft gezonden.”

Terwijl hij wacht op zijn engel op aarde om hem te redden met een bijpassende nier, roept Robert iedereen op om donor te worden.

Totdat Robert de donor vindt waarnaar hij op zoek is, kunnen we alleen zijn boodschap DELEN in de hoop het woord aan zoveel mogelijk mensen te verspreiden.

Cowboy wacht aan het altaar – maar de gasten zijn in shock wanneer de bruid toekomt

Man ziet Deense dog zich vreemd gedragen op de oprit. Dan komt er een bloedstollende schreeuw uit het huis van buren.