in

Tiener klaagt dat ze niet kan rondkomen van 800 euro zakgeld per maand

Tijdens een show van dr. Phil klaagde deze tiener steen en been over haar ‘verschrikkelijke’ levensomstandigheden.

De 15-jarige Nicolette leeft in Beverly Hills en bezit over een chauffeur, nanny, personal trainer, verschillende creditcards, etc.

De reden dat ze samen met haar moeder Nina naar het programma ging was een flinke reductie in haar zakgeld, van 4.000 euro per maand naar 800 euro per maand, aldus HLN.

Haar toekomstperspectief ziet ze zelf als volgt: rijk zij, designerkleding dragen en in een Mercedes-Benz G-Klasse rijden (een terreinwagen van rond de 200.000 euro).

Lees ook  2020: het jaar waarin het nektapijt terug hip wordt

Met de suggestie werk te zoeken kan Nicolette niet veel. Huilend vertelde ze dat ze geen baan wil, “dat is zoveel werk!”.

De tiener nam zelf contact op met de show om haar beklaag te doen. Op de vraag van Dr. Phil aan de moeder waarom ze haar zo ontzettend verwend, antwoordde ze dat ze zich schuldig voelt. Schuldig door zes dagen in de week te werken en een alleenstaande moeder te zijn.

Lees ook  Nathan is een beetje een nerd maar je gelooft nooit wie zijn vriendin is!

Nicolette wil minimaal 2000 euro per maand. Ze zegt dat ze niet beter weet en anders niet kan rondkomen.

“We hebben het over mij hier, dit is mijn show”, zei de tiener. Het is duidelijk dat ze vindt dat ze recht heeft op een heleboel, zonder dat daar iets tegenover staat.

Dr. Phil raadde Nina aan om haar dochter minder geld en meer aandacht en liefde te geven. Kan jij je hierin vinden? Laat het ons weten in de reacties!

Verwaarloosde ezel achtergelaten om te sterven, maar dat laten de helden niet gebeuren

Man is vreemde geur in hok aan het onderzoeken, wordt vervolgens aangevallen door wilde leeuw