in

Tiener haalt driejarige op bij de kleuterschool – uren later ziet mama online het ondenkbare.

Voor ouders kan een gewone dag snel omslaan in een noodsituatie, zeker met kleine kinderen. Dit is wat er gebeurde met Candice – de school van haar zoon had gebeld om hem snel op te halen. Zijzelf kon er niet op tijd geraken, dus vroeg ze haar tienerdochter om hem in haar plaats op te halen.

Maar wanneer ze uren later nog niet thuis waren, begon Candice zich zorgen te maken. Dan vond ze online een foto die haar hart deed smelten.

We zijn altijd erg blij dat we dergelijke verhalen kunnen brengen en hopen dat ook jij ervan zult genieten. Dat gezegd zijnde, moet je eens lezen wat Candice Curry te zeggen had over haar zoon en tienerdochter.

Lees ook  Miljonair ontdekt na 21 jaar dat zijn drie zonen niet van hem zijn: “Mijn leven is geruïneerd”

“We hadden vandaag een noodgeval waardoor onze tiener vroeger moest vetrekken op school om haar kleine broertje af te halen. Ik dacht dat ze hem naar huis had gebracht totdat ik haar snapchat zag (social media netwerk om foto’s te delen met vrienden en familie).”

“In plaats van de lessen te missen, nam ze haar driejarig broertje mee naar de middelbare school en liet hem op haar slapen totdat ze haar laatste klas beëindigd had die dag. Ik weet niet zeker welke regels hier verbroken werden, maar daar geef ik niet om. Mijn lieve tiener hielp haar familie en keerde terug naar haar andere verantwoordelijkheid terwijl ze haar kleine broertje knuffelde.”

Lees ook  Mama hoort verpleegster en dokter tijdens keizersnede schreeuwen en overhandigen haar de grootste baby die ze ooit gezien hebben.

“Ofwel ben ik de slechtste ofwel de beste moeder ter wereld. Zeg me alsjeblieft niet wat het is, laat me even lekker wegsmelten bij deze foto.”

“Het leven is kort. Dit zijn zo’n ontzettend lieve momenten”, schreef Candice.

Nadat ze de post geschreven had, werd het gedeeld door duizenden mensen. Velen maakten hun beste wensen over aan Candice en haar dochter. Dit is familieliefde op z’n best.

Het gebaar van de dochter van Candice is zo hartverwarmend. Deel dit met je vrienden als je het daarmee eens bent!

Mama van 3 heeft al 21 jaar dezelfde buurvrouw, maar wist niet wat voor een verschrikkelijke aanblik er in haar flat wachtte.

Rechter is hardnekkige dierenbeulen spuugzat – bedenkt nieuwe creatieve manieren om hen te straffen.