in

Tiener geeft mama’s vriend een geschenk dat hem in tranen op de grond doet vallen.

Wanneer je jong bent, kan de tijd niet snel genoeg voorbijgaan. Er zijn zoveel mijlpalen om te bereiken, en hoe dichter tegen de volwassenheid, hoe meer je elk van die mijlpalen viert. De 18-jarige Lauren Hernandez had iedereen thuis uitgenodigd om haar diploma te vieren. Ze had de middelbare school afgemaakt en was klaar voor een nieuwe fase in haar leven.

Er was echter nog een ding dat ze moest doen. Ze overhandigde de vriend van haar moeder, Joe Iosco, een doos en vroeg om het te openen.

De doos zat vol handdoeken, maar dan haalde Joe een vel papier tevoorschijn. Het was een gedicht geschreven door Lauren, van dochter aan vader.

Lees ook  Sommige vrouwen hebben tegenwoordig extra lange nagels en vind het er mooi uitzien

Dat was echter niet alles wat er in de doos zat. Ze vroeg hem om dieper te graven en dan vond hij een envelop.

Daarin zaten de officiële adoptiedocumenten waardoor Lauren zijn dochter zou worden. Toen hij begreep wat de documenten betekenden, zakte Joe op de grond en begroef zijn gezicht in zijn handen om zijn emoties te verbergen.

“Hij was geschokt”, zei Sally Hernandez, de moeder van Lauren. “Dit betekende de wereld voor hem en zijn wens kwam eindelijk uit.”

Lees ook  Vliegtuig omgeleid nadat passagier “menselijke uitwerpselen uitsmeert over de toiletmuren.”

Lauren knielde neer en omhelsde haar vader. Voor deze familie was de adoptie een lange weg geweest.

Omdat de biologische vader van Lauren bezoekrecht had, was een adoptie onmogelijk. Maar nu Lauren 18 was geworden kon ze zelf een adoptieverzoek indienen.

Hoewel de documenten het officieel maken, is Joe al heel lang de vader van Lauren. Hij betaalde haar school en nam haar mee op vakantie. “Ze noemde hem al jaren en jaren papa”, zei Sally. “Voor haar zou hij altijd haar papa geweest zijn.”

We wensen dit gezinnetje het allerbeste toe!

Slager opent z’n deuren om voor kinderen met kanker te zorgen.

Hond merkt vreemde op in de luchthaven en weet onmiddellijk dat hij troost nodig heeft.