in

Tiener gebruikt samen met marinierspapa selfiestick in de zee, en leggen het ondenkbare vast.

Nu de zomer voor de deur staat, dromen velen onder ons al van dagen op het strand. Maar er bestaat en gevaarlijk natuurlijk fenomeen dat een mooie dag op het strand in een nachtmerrie kan doen veranderen. En deze angstaanjagende situatie is precies wat deze familie drie zomers geleden moest meemaken. Gelukkig hadden ze iets in hun handen dat hun leven zou redden en het verhinderde dat ze voorgoed onder de golven zouden verdwijnen.

De 16-jarige Erynn Johns en haar familie genoten van een namiddag op Nantucket Island toen de dag een vreselijke wending kreeg. Zij en haar mariniersvader, Derrick, plonsden enkele meters van de kust en maakten foto’s met hun GoPro camera – het was een perfecte dag. Maar dan voelden ze een vreemde kracht die hen begon mee te sleuren. Ze zaten gevangen in een muisstroom! Na wat uren leek om te proberen terug naar de kust te zwemmen, was Erynn compleet uitgeput. Dit had gemakkelijk het einde van haar leven kunnen zijn. Maar dan had papa een briljant idee.

Lees ook  Slechts 10% van de mensen kan dit raadsel oplossen … Kan jij het?

Hij gebruikte een eenvoudig instrument dat hij eerder nog had gebruikt om Erynn te filmen om haar dichterbij te trekken. Hij zou zijn dochter niet laten overlijden op enkele meters van hem. Mama stond in de buurt om Erynn op het strand te trekken, maar het gevaar was nog niet geweken. Met de hulp van vreemden werd ook Derrick in veiligheid gebracht, en de familie werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook  Terwijl haar pasgeboren baby levenloos ligt, knuffelt mama haar kind en gebeurt er een mirakel.

Gelukkig werden ze korte tijd later uit het ziekenhuis ontslagen en herstelden ze volledig. Nu zijn ze erg voorzichtig wanneer ze nog eens in zee gaan. Ze weten dat dit eenvoudig fotografie-accessoire hun leven redde!

2 dorpelingen graven een ondiep graf uit. Eenmaal ik besefte wat ze aan het doen waren, kon ik mijn ogen niet afwenden.

Vrouw controleert het huis van overleden moeder op Google Earth. Wat ze ziet doet haar mond openvallen van ongeloof.