in

De tiener die beweerde dat ze 50 operaties onderging om op Angelina Jolie te lijken zegt dat de foto’s NEP zijn

Een tiener die beweerde dat ze 50 operaties onderging om op Angelina Jolie te lijken, zegt dat de foto’s niet lijken op haar echte gezicht.

Een tiener die beweerde dat ze meer dan 50 chirurgische ingrepen had ondergaan om eruit te zien als actrice Angelina Jolie heeft toegegeven dat ze het hele verhaal heeft verzonnen om zichzelf te “amuseren”. Maar nu heeft ze toegegeven dat haar foto’s nep zijn.

Sahar Tabar, 19, uit Iran, had ruim een ​​half miljoen volgers op haar Instagram @sahartabar_official waar ze foto’s van zichzelf deelt.

Lees ook  Inbreker overleden na val van dak in Leeuwarden

Tabar kwam vorige week overal in het nieuws door haar dramatische gewichtsverlies en operatieverslaving, omdat ze zei dat ze de procedures onderging om er uit te zien als Jolie, haar ‘idool”.

Sindsdien is haar Instagram-account privé’.

Ze vertelde aan het Russische nieuwsblad Sputnik dat ze de extreme foto’s had gemanipuleerd als een manier om zichzelf te “amuseren”.

“Nu kan ik zien dat ik iets gemeen heb met mijn idool (Angelina Jolie). Ik amuseer mijzelf en op iemand anders lijken is niet mijn doel,” zei Tabar.

Lees ook  Schimmelinfectie en brandwonden: Anne is slachtoffer van ontharingsbehandeling bij Just Wellness

“Dit is Photoshop en make-up. Telkens wanneer ik een foto publiceer, schilder ik mijn gezicht op een steeds leukere manier. Het is een manier om jezelf te uiten, een soort kunst. Mijn fans weten dat dit niet mijn echte gezicht is.”

“Na verloop van tijd plaats ik een foto, ik maak mijn gezicht leuker en leuker, het is een vorm van zelfexpressie, een soort kunst.

Dit is hoe ze er eerst uit zag.

Wat vind jij van haar beweringen? Laat het weten in de reacties op Facebook! 

Man riskeert zijn leven om konijn te redden van de bosbrand in Californië

Dit is waarom honden gras wegvegen nadat ze poepen – Ik had geen flauw idee!