in

Terwijl zijn ouders in een winkelcentrum aan het shoppen waren, verbaast de kleine jongen de bezoekers met een geïmproviseerd optreden.

Op negenjarige leeftijd is Jake Clayton zijn leeftijd ver vooruit. Hij is ontzettend technisch begaafd op de piano – en dat allemaal rechtstaand. Als je hem hoort, zou je denken dat het om een solo in een concerthal gaat. In realiteit ging het om een optreden in een lokaal winkelcentrum – wellicht een van de meest onverwachte plekken ooit. En het optreden dat hij bracht is ronduit ongelofelijk!

Lees ook  Mama vindt 3 weken oude baby bewusteloos na ritje met de auto – heeft dringende boodschap voor alle ouders.

Terwijl de bezoekers door de winkel lopen, hadden ze dit allerminst verwacht. Misschien ergens in een vijfsterrenrestaurant maar zeker niet tijdens een ochtendje boodschappen doen. Terwijl ook de ouders van Jake boodschappen deden, besloot de jongen om zich even bezig te houden.

Er is een reden waarom hij zo natuurlijk lijkt aan de piano, want nog voor hij vijf jaar oud werd, begon hij pianolessen te volgen. Op zo’n jonge leeftijd is deze jongen al erg veelbelovend en we hebben het gevoel dat we nog veel van hem zullen horen.

Lees ook  100 en 102-jarig paar worden verliefd in verpleeghuis en geven elkaar het ja-woord

Bekijk zijn optreden hieronder en DEEL dit met elke muziekliefhebber die je kent!

Na de show probeert deze orka zelfmoord te plegen voor de ogen van het publiek. Een bezoeker filmt het hele gebeuren.

Bewakingsbeelden tonen hoe serveerster een hotdog als tampon gebruikt alvorens hem op te dienen.